AdamSz napisał(a):Gra. Patrz mój post wyżej. Bierz rowery na haku i boxPiszę poważnie
![]()
.....
I przyczepkę na supa i kajak
.png)
AdamSz napisał(a):Gra. Patrz mój post wyżej. Bierz rowery na haku i boxPiszę poważnie
![]()
.....
.png)
Marlowe1994 napisał(a):AdamSz napisał(a):Gra. Patrz mój post wyżej. Bierz rowery na haku i boxPiszę poważnie
![]()
.....

.png)
AdamSz napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):AdamSz napisał(a):Gra. Patrz mój post wyżej. Bierz rowery na haku i boxPiszę poważnie
![]()
.....
Marlowe, a żebyś wiedziałTo nie żarty
Z grubszych, kajak, sup, dwa rowery. Głupia pompka do sprzętu. Niekombatybilna. każdy robi swoje. Jest tego sprzętu pomocniczego, że hej. Mala przyczepka, to nawet nie takie głupie, by było
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ale zawsze można popisać z uśmiechem a nie jak inni na forum z kijem w d...
Ja mam to "szczęście", że moje autko już jest niejako box'em.AdamSz napisał(a):(...) Szanowni Koledzy, jeżdżę z boksem od lat... Tylko Boksi nie wyobrażam sobie eskapady bez boksa. (...)
.png)
.png)
.png)
.png)
boboo napisał(a):Ja mam to "szczęście", że moje autko już jest niejako box'em.AdamSz napisał(a):(...) Szanowni Koledzy, jeżdżę z boksem od lat... Tylko Boksi nie wyobrażam sobie eskapady bez boksa. (...)
.png)
.png)
AdamSz napisał(a):Tofik. Coś tam więcej jest. Nie ma dymu bez ognia. Ale mówię, u mnie diesel 2,0 HDI 140 KM, średnio ok 5,8 /100 ze sprzętem na dachu. Nie odczuwam tego po kieszeni, nie ma dramy. Ale jeżdżę grzecznie (zgodnie przepisami) i nie wychylam się z tym sprzętem poza 120... I równo, jak można to na tempomacie.... A co do szumu ?? Nic mi nie szumi .... Może przy dieslu nie szumi ?? Bo diesel ma jednak trochę inny dźwięk niż benzyna. Bardziej taki mocarny ?? Albo głuchy jestem
![]()
....

.png)
maslinka napisał(a):Wozimy kajak (oczywiście z wiosłami), do tego mnóstwo rzeczy i jeździmy bez boksaZ boksem tylko na narty. Dopóki się mieścimy, latem nie zamierzamy go montować. Bierzemy tylko "bazę" (poprzeczne pałąki, jedzie ona w bagażniku), żeby później przymocować ją do relingów i przypiąć do niej kajak. Dzięki temu wodować go w różnych miejscach
Boks hałasuje...

.png)
qra69 napisał(a):AdamSz napisał(a):Tofik. Coś tam więcej jest. Nie ma dymu bez ognia. Ale mówię, u mnie diesel 2,0 HDI 140 KM, średnio ok 5,8 /100 ze sprzętem na dachu. Nie odczuwam tego po kieszeni, nie ma dramy. Ale jeżdżę grzecznie (zgodnie przepisami) i nie wychylam się z tym sprzętem poza 120... I równo, jak można to na tempomacie.... A co do szumu ?? Nic mi nie szumi .... Może przy dieslu nie szumi ?? Bo diesel ma jednak trochę inny dźwięk niż benzyna. Bardziej taki mocarny ?? Albo głuchy jestem
![]()
....
Dla porównania 4os full załadowany, bez boxa i rowerów. 2.0 BlueHDI 180KM