maslinka napisał(a):Wozimy kajak (oczywiście z wiosłami), do tego mnóstwo rzeczy i jeździmy bez boksa...
Boks hałasuje...
Fajnie tak gadać, jak się jeździ w dwie osoby.
Niech każdy robi co uważa
.....
.png)
maslinka napisał(a):Wozimy kajak (oczywiście z wiosłami), do tego mnóstwo rzeczy i jeździmy bez boksa...
Boks hałasuje...
I dlatego nie mam RIB'a, tylko "dymany" ponton.AdamSz napisał(a):(...) A może przemyśl taką przyczepę, (...) Każdy ma swoje sprawdzone rozwiązania i tego się trzymajmy.....

.png)
boboo napisał(a):I dlatego nie mam RIB'a, tylko "dymany" ponton.AdamSz napisał(a):(...) A może przemyśl taką przyczepę, (...) Każdy ma swoje sprawdzone rozwiązania i tego się trzymajmy.....
Po prostu nie mam miejsca na przyczepę (z łódką lub bez) przy domu.
Poza tym:
gdy już jesteśmy na miejscu, siedzimy sobie w konobie 5 metrów od slipu i mamy "hafen-kino" ;-) z przyczepowej gimnastyki,
ale przecież nie możemy być dłużni, więc też dajemy spektakl - gimnastyki dmuchanej![]()
.png)
.png)
.png)
AdamSz napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):U mnie na Ferrari boks słabo wygląda![]()
Ferrari i w dodatku, jeszcze kabriolet![]()
.....

.png)
.png)
A nie jakiś pierdoło//waty box.
.png)
.png)
SebastianM napisał(a):Do tej pory rożnie jeździłem, raz z boxem, raz bez. Do VW CC nie da się za dużo załadować do bagażnika. Jak mieliśmy apartamenty przy plaży, nie zabierałem całego majdanu plażowego ( leżaków, parasola itp) Mniejsza o spalanie, CC wchłaniał 6l bez boxa i nawet 8 litrów ON z . Kombi na tę przewagę, że można załadować pod dach, tylko ile tego pod ten dach w Corolli wejdzie ??. Stąd moje pytanie, jak pakują się ludzie do kombiaków segmentu C....Czy da radę do bagażnika załadować dwie duże walizki, sprzęt plażowy i jeszcze torchę szpargałów, czy może jednak mniej w bagażnik i zabrać box na dach??.. Nie ukrywam, że przy 120-130 świst jest już mega irytujący z boxem na dachu.
Corolla kombi ma większy bagażnik niż Camry sedan a takową zdarzyło nam się jechać w pięć osób z pewłnym zaopatrzeniem na tygodniowy rejs i nawet gitarę ze sobą zabraliśmy. 
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Przy odrobinie staranności bez problemu zapakujecie Corollę bez boksa