napisał(a) AdamSz » 08.04.2025 10:54
leswac napisał(a):.... mam na oku ten konkretny box

....
Leswac, nie bierz tego boxa bo jest po prostu za krotki. Box ma mieć co najmniej 185 cm długości. Może jeszcze tego nie bierzesz pod uwagę, ale może kiedyś weźmiesz, że do boxa powinny wejść narty. Teraz dłuższych nart się raczej nie używa jak 180.
Kupisz takiego kurdupelka i nie wiadomo co to jest ?? Nieraz widzę na trasie bryki segmentu średniego wyższego z takimi krótkimi boxami. Bez sensu taki zakup. Chyba że wypożyczył
A o wożeniu na wakacje w Polsce w XXI wieku z miasta do miasta skrzynek z warzywami, ileś tam butli wody, itp , to się nie będę wypowiadał, bo mnie znów tu zbanują

. A upychanie rzeczy w plastykowych woreczkach po różnych sekretnych miejscach samochodu, to jakieś deja vu i mi przypomina lata 80 te i podróże maluchem 126p nad Bałtyk, albo do Bułgarii

Sebastian, bierz pomysł i pakuj.. .. Gacie upchane pod kołem zapasowym znajdziesz po pół roku od powrotu z wakacji
A z tym wypożyczeniem, jak dids i marlowe piszą, to jest dobry pomysł. Thule tu się pojawia, jako niby głośny. Już bym go skreślił.
Może jestem szczęściarz, ale już drugi box mam ten sam model MCM Car Travels, 300 litrów (wąski) i dedykowany właśnie do nart. Ale jak juz wiecie, mi potrzebny był box wąski. Model pod potrzebę.
Nigdy nie małem z nim jakiś rozkmin, że jest głośny. Ale teraz aż z ciekawości wszedłem na stronę i co tu czytam: "firmia Hakr postawiła na właściwości aerodynamiczne i akustyczne, pozwala to na jazdę bez zbędnego hałasu"..... O !!!!

...Potwierdzam, prawda !!!!
.....