.png)
.png)
SebastianM napisał(a):My w tym roku pojedziemy Corollą kombi we 4 osoby dorosłe....nie znam kompletnie samochodu, auto jest szwagra. Zastanawiam się, czy zmieścimy się w 4, czy będzie w miarę wygodnie, czy brać bagażnik na dach....
.png)
była spina za bary tak że Marin lokalny Dalmatyńczyk który na plaży prowadzi kiosk a mój serdeczny przyjaciel przybiegł mi na pomoc.......bo się okazało że nasi rodacy byli mocni tylko w układzie "trzech na jednego"
.png)
Marlowe1994 napisał(a):SebastianM napisał(a):Nie będziesz miał go trochę wcześniej żeby się przymierzyć? Moim zdaniem jak nie bierzecie namiotów i kajaków to spoko się spakujecie. Chyba że każdy bierze swój leżak
Kiedyś też jechałem obcym autem, Levorgiem. Dobrze się jechało, pierwsza moja podróż automatem.
.png)
.png)
SebastianM napisał(a):Czytasz dobrze...mamy 2 leżaki, 2 krzesła plażowe, duży parasol, lodówkę, pewnie kilka zgrzewek wody ( dziewczyny miejscową niespecjalnie lubią ) więc bez boxu pewnie się nie obędzie. To dość popularny samochód, liczę , że odpowie jeszcze ktoś, kto sprawdził taki wypad w praktyce.
Marlowe1994 napisał(a):SebastianM napisał(a):My w tym roku pojedziemy Corollą kombi we 4 osoby dorosłe....nie znam kompletnie samochodu, auto jest szwagra. Zastanawiam się, czy zmieścimy się w 4, czy będzie w miarę wygodnie, czy brać bagażnik na dach....
.png)
leswac napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):SebastianM napisał(a):My w tym roku pojedziemy Corollą kombi we 4 osoby dorosłe....nie znam kompletnie samochodu, auto jest szwagra. Zastanawiam się, czy zmieścimy się w 4, czy będzie w miarę wygodnie, czy brać bagażnik na dach....
co to bagażnika dachowego właśnie przerabiam temat. my jeździmy we dwójkę z żoną. teraz w ogóle większe auto bo zamiana z Fiata Tipo na Kia Sportage ale bagażnik box dachowy po raz pierwszy zabieram ze sobą. Dostałem w spadku od kumpla listwy dachowe do boxu a sam boks właśnie zakupiłem już osobiście na Allegro. Zwiększy się komfort podróży i bagażnik nie będzie taki wyładowany. Do boxu dachowego pójdą klamoty typu : ręczniki kuchenne papierowe, maty na plażę, obuwie, buty na plaże do kąpieli, ręczniki kąpielowe, sprzęt do nurkowania itp. Wszystko to co stosunkowo lekkie a zajmuje sporo miejsca z bagażniku.
i nie wyobrażam sobie eskapady bez boksa.
.png)
Szanowni Koledzy, jeżdżę z boksem od lat... Tylko Boks i nie wyobrażam sobie eskapady bez boksa.
.png)