Janusz Bajcer napisał(a):Tomasz W napisał(a):Mojego kupiłem jak miałem 12 lat...
Wcześnie zacząłeś pracę czy za kieszonkowe![]()
Za kieszonkowe... , z SKO i przy wydatnym współudziale rodziny...
.png)
Serce w pasy napisał(a):Temat trochę zapomniany, a szkoda. Może coś nowego się komuś przypomni?
Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Temat trochę zapomniany, a szkoda. Może coś nowego się komuś przypomni?
TPPR i pociąg przyjaźni
.png)
Serce w pasy napisał(a):Szanowny Panie Januszu, czyżby w owym czasie wszystko kojarzyło się tylko z jednym:)
Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Szanowny Panie Januszu, czyżby w owym czasie wszystko kojarzyło się tylko z jednym:)
Oczywiście, że nie - było więcej skojarzeń, czytaj w temacie.
.png)
weldon napisał(a):janniko napisał(a):Dziwny temat!
(...) "jak to było za rządów Hitlera - wesołe wspomnienia"!
Janie, jakbyś spróbował przeczytać ze zrozumieniem - my tęsknimy za naszą młodością ...
.png)
Piotrek_B napisał(a):Ale Janowi wszystko się kojarzy z Ruskimi, rusofobią, żydokomuną...
.png)
janniko napisał(a):Nie mogę mieć swojego zdania?
A nosicielem tego gówna było PRL!!!
.png)
weldon napisał(a):Fajnie by było, jakbyś jeszcze napisał coś na przykład o takim obywatelu PRL-u,
który od '78, w takim biały kitlu i śmiesznej czapeczce łaził po watykańskich ogrodach.
Troche głupio teraz wygląda to Twoje:A nosicielem tego gówna było PRL!!!

.png)
janniko napisał(a):Wybacz, ale wolę jak się zajmujesz muzyką, bo to ci wychodzi naprawdę super!
janniko napisał(a):Uważam, że dzięki komunie mieliśmy totalnie spier . loną młodość..

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.