.png)
.png)
elli_spirelli napisał(a):......... Rabac jest drogi i wyglada beznadziejnie............
.png)
.png)
elli_spirelli napisał(a):Tak wiec ... jak wiesz jestem tu nowa i nie znam upodoban czlonkow. Moge ci tylko o moich wrazeniach napisac, gdzie nie wiem czego oczekujesz jadac do Chorwacji. Do miejscowosci, ktora cie interesuje "zjechalam" z Labinu. I tak jak rzucilam okiem na lewo to widzialam tarasy "domow" takich chyba najpozniej z lat 70-80tych. A na prawo kilka starych domkow i w dole zatoczka. Sa tam oczywiscie bary i restauracje, ale ceny byly wysokie w porownaniu np. z Medulin i mniej na talerzu - zamowilam se obiad. Do tzw. plazy tez trza bylo trochu dreptac. Brakowalo mi tam tych kamiennych, nastrojowych domkow. I chyba glownie dlatego ja do Rabac nigdy na urlop nie pojade.
.png)
.png)
Mazur napisał(a):Mi też, po Waszej relacji i przeglądzie internetu, spodobała się ta miejscowość. Ale nie mogę znaleźć apartamentów dla naszej grupy w Svetej Marinie - połowa lipca - trzy 4-osobowe rodziny. Na kemping jesteśmy trochę za wygodni. Może macie Państwo jakieś namiary?
.png)
.png)
.png)
robertnet napisał(a):Witam,
wybieram sie do Medulin w 1-ej poł Sierpnia z 2-ą połowką.
czy możecie napisać jak nalepiej zaplanowac sobie 7 dni pobytu w tej miejscowosci? są tak rejsy całodniowe?? Zwiedzanie- co najlepiej i jak radzicie? cos jeszcze??
Zakwaterowanie mam wstepnie "zaklepane" w pensjonacie 45E/doba za pokój 2 os.
p.s. czy znacie może z PL jakąś firmą przewozową która jezdzi do medulin, bo wlalabym autokarem niz autem.
.png)
robertnet napisał(a):Witam,
wybieram sie do Medulin w 1-ej poł Sierpnia z 2-ą połowką.
czy możecie napisać jak nalepiej zaplanowac sobie 7 dni pobytu w tej miejscowosci? są tak rejsy całodniowe?? Zwiedzanie- co najlepiej i jak radzicie? cos jeszcze??
Zakwaterowanie mam wstepnie "zaklepane" w pensjonacie 45E/doba za pokój 2 os.
p.s. czy znacie może z PL jakąś firmą przewozową która jezdzi do medulin, bo wołałbym autokarem niz autem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne