.png)
.png)
rajcro napisał(a):Właśnie o coś takiego mi chodziłoBardzo dziękuję. Może coś jeszcze w temacie?
.png)
rajcro napisał(a):Jeszcze parę dni i ruszamy
.png)
.png)
.png)
.png)
Koziorożec napisał(a):Prośba do mkm. Czytałem twoje wcześniejsze posty na temat Dugiej Luki i prawie się zdecydowałem tam jechać (to już tylko 26 dni). Napisz proszę kilka informacji o tej miejscowości. Czy dużo jest tam apartamentów i czy są blisko morza, jakie są tam plaże, czy jest jakiś sklepik, knajpka, czy choćby barek z espresso, które w Cro mnie i mojej drugiej połówce smakuje najbardziej na Świecie . Z góry serdeczne dzięki i pozdrav
.png)
.png)
Koziorożec napisał(a):Dzięki za info. Właśnie taka miejscówka mi odpowiada. Tylko jeszcze mam pytanie o apartmany. Czy jest ich tam dużo ? Czy te 15 domów to same apartmany ? Jadę 20 lub 21 czerwca "w ciemno" i liczę, że coś znajdę dla 2 osób. Tylko czy się nie przeliczę![]()
.png)
Koziorożec napisał(a):Dzięki za info. Właśnie taka miejscówka mi odpowiada. Tylko jeszcze mam pytanie o apartmany. Czy jest ich tam dużo ? Czy te 15 domów to same apartmany ? Jadę 20 lub 21 czerwca "w ciemno" i liczę, że coś znajdę dla 2 osób. Tylko czy się nie przeliczę![]()
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne