Elaj203 napisał(a):A ja też byłam w maju i bar był. Piłam w nim piwo.
Uffffff, ulżyło mi. Byłaby wielka szkoda, gdybym dotarł na miejsce i nie miał się czym pokrzepić, czy to w czasie spaceru dookoła Kamenjaka, czy np w czasie burzy.
.png)
Elaj203 napisał(a):A ja też byłam w maju i bar był. Piłam w nim piwo.
.png)
georem napisał(a):farenhajt napisał(a):Teraz chcę zobaczyć Istrię.Jakie miejscowości polecacie?Gdzie są ładne plaże?Czy ceny apartamentów faktycznie wyższe?Kiedy najlepiej jechać?
My bylismy w UMAGU już 3 razy, ośrodek SOLL STELLA MARIS, pięknie połozony w lasku, bungalowy/apartamenty najlepiej rezerwować przez agencję BITT, B4 wychodzi ok. 8,50E za dobę/osobę, dużo restauracji, market, knajpki, kawiarnie, plaże z kamyszków i skaliste do wyboru, korty tenisowe, do siatkówki, basen, itd itp. Do miasteczka niedaleko, bardzo dobre warunki, polecam. My jeździmy zawsze we wrześniu, jest spokojnie i odpowiednio ciepło. z 6 tygodni spędzonych tam w sumie spadł 3 razy deszcz.
.png)
.png)
beata0610 napisał(a):Witaj Mirko !
Dzięki za namiary na stronkę.Potrzebuję -jeśli masz coś takiego -jeszcze namiary na kampy , na których można wypożyczyć namioty lub przyczepy.Mogą też być czeskie stronki.Dzieki i gorąco pozdrawiam!!!!!!!!!!!

.png)
Tomek O. napisał(a):Zastanawiam się nad jednym czy wakacje na Istrii we wrześniu to dobry pomysł? Nie jest już trochę za zimno na plażowanie i kąpiele? Planuje powoli urlop na przełomie sierpnia i września lub pierwszych 2 tyg września i mam mały dylemat.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne