Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Auto jest, ale zawiodło mnie na pograniczu Cro-Slo (2012), więc Jadrana już oglądać nie będzie, tylko będzie haratało po Ślunskich drogach. Dla mnie w 2013 też Chorwacji nie będzie...
Torac napisał(a):Auto jest, ale zawiodło mnie na pograniczu Cro-Slo (2012), więc Jadrana już oglądać nie będzie, tylko będzie haratało po Ślunskich drogach. Dla mnie w 2013 też Chorwacji nie będzie...
6 razy pod rząd Audi A4 super bez zarzutu do ostatniego razu. W czasie ostatniej trasy na Węgrzech trafiłem sarne, więcej przez Węgry nie jadę co prawda auto nie ucierpiało ale stado tej sarny miło wspominać tego nie bedzie. w drodze powrotnej bez zarzutu do momentu parkowania pod domem...rozsypała się skrzynia biegów czas był na zmianę... w tym roku innym sprzętem oby sprawowało sie nie gorzej
Moja Octavka I 1.6 z klimą już po przeglądzie, z nowym rozrządem czeka na czwartek : 2008 - Novalja 2009 - Crikvenica 2010 - Sv. Filip i Jakov 2011 - Sv filip i Jakov 2012 - Orebic 2013 - Jelsa - rusza, 01,08 Oby dala rade - 176.000 km na blacie - wszystko zrobione przeze mnie od nowości
zgadza się, ale mój pracodawca olał mój urlop, chociaż zgodny z planem. Kontrola w Firmie. Ale na szczęście zapłącili za dodatkowe koszty i przełożenie terminu.