Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile razy tym samym autem do Cro?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 07.08.2015 11:27

piotrulex napisał(a):Nasz wierna Astra rocznik 1995 była w cro jak miała z 16 lat bo tak się sytuacja zawodowa ułożyła ze nie było czym jechać

Masz dobre auto wiec jeździj aż się rozleci, drugiego takiego już nie kupisz a cokolwiek innego weźmiesz jeżdżącego tak samo dobrze będzie kilkukrotnie droższe

W temacie to my w tym roku pierwszy raz Hyundai I30 kombi wersja 2 z silnikiem 110 czy 115 koni i spalanie wyszło 6,0l

rok temu byliśmy tym samym tylko wersją 1 z silnikiem 90 koni i spalanie chyba 5,3l

Niby niewiele ale na całości to ze 100zł więcej puszczone w komin

Trasa, styl jazdy, obciążenie praktycznie identyczne

Dlatego też nie mam najmniejszego zamiaru zmieniać, tym bardziej że żadnych problemów nie ma. No i od czasu napisania zacytowanego przez Ciebie postu Golf oczywiście zajechał na Brač i bezproblemowo wrócił :oczko_usmiech: :mrgreen:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 07.08.2015 12:39

dids76 napisał(a):
Dlatego też nie mam najmniejszego zamiaru zmieniać, tym bardziej że żadnych problemów nie ma. No i od czasu napisania zacytowanego przez Ciebie postu Golf oczywiście zajechał na Brač i bezproblemowo wrócił :oczko_usmiech: :mrgreen:

Ja nowym Hyundai i30 z 2 latka temu ledwo do chaty dojechałem a serwis do momentu zamiany mi auta na nowy nie dał sobie rady z problemem. Rok temu tym samym 2-latkiem dzień przed wyjazdem spędziłem kilka godzin na serwisie

Nasza asterka 95 cała się sypała więc poszła rok temu za tysiaka na części, dołożyliśmy piątaka i kupiliśmy 01 praktycznie takie samo też w kombi i z gazem. Przez 1,5 roku jak ją mamy jakiś regulator w alternatorze trzeba było wymienić ;)
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 21.03.2016 21:05

Rozdział I
Octavia I 1.6 benzin 102 kucyki z klimą :
2008 - Novalja
2009 - Crikvenica
2010 - Sv. Filip i Jakov
2011 - Sv. Filip i Jakov
2012 - Orebic
2013 - Jelsa
2014 - Rabac + zwiedzanie Słowenii (Postojna, Vintgar, Bled i Predjamski grad).
Za każdym razem dużo zwiedzania.

Rozdział II
Octavia III 1.2 benzin 105 kucyków z klimą
2015 - Gradac, Brac i wypad do MNE
2016 - plany MNE i Sv. Filip i Jakov
I też za każdym razem dużo zwiedzania.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 22.03.2016 10:05

piotrulex napisał(a):
dids76 napisał(a):

Ja nowym Hyundai i30 z 2 latka temu ledwo do chaty dojechałem a serwis do momentu zamiany mi auta na nowy nie dał sobie rady z problemem. Rok temu tym samym 2-latkiem dzień przed wyjazdem spędziłem kilka godzin na serwisie

Nasza asterka 95 cała się sypała więc poszła rok temu za tysiaka na części, dołożyliśmy piątaka i kupiliśmy 01 praktycznie takie samo też w kombi i z gazem. Przez 1,5 roku jak ją mamy jakiś regulator w alternatorze trzeba było wymienić ;)

W tym roku nowy golfik 7-ka w kombiaku pewnie po raz pierwszy zawita do cro :)

Oczywiście śnieżnobiały co by słonka nie absorbował :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 22.03.2016 10:43

Mój outlander właśnie kończy pobyt u nas,byliśmy nim sześciokrotnie w Chorwacji i dwukrotnie w Czarnogórze.Za tydzień przesiadam się na Hyundaia santa fe,będę miał możliwość porównania kitajców :D
tommi78
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommi78 » 22.03.2016 11:11

Witam,
Volvo V40 2003 1,9 td 116 KM:
2011 - Omiś
2012 - Orebic
2013 - Rogoznica
2014 - Czarnogóra - Herceg Novi
2015 - Bibinje
2016 - prawdopodobnie Makarska :hut:
:papa:
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 17.07.2016 19:58

Rozdział I
Octavia I 1.6 benzin 102 kucyki z klimą :
2008 - Novalja
2009 - Crikvenica
2010 - Sv. Filip i Jakov
2011 - Sv. Filip i Jakov
2012 - Orebic
2013 - Jelsa
2014 - Rabac + zwiedzanie Słowenii (Postojna, Vintgar, Bled i Predjamski grad).
Za każdym razem dużo zwiedzania.

Rozdział II
Octavia III 1.2 benzin 105 kucyków z klimą
2015 - Gradac, Brac i wypad do MNE
2016 - Makarska, MNE i Sv. Filip i Jakov - już w domu.
I też za każdym razem dużo zwiedzania.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Ile razy tym samym autem do Cro? - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone