.png)
Aki napisał(a):koledr napisał(a):2008r - laguna 1.8 gaz 2003
2009r - laguna 1.8 gaz 2003
2010r - xsara picasso 2.0 hdi 2003
2011r - xsara picasso 2.0 hdi 2003
2012r - również xsara picasso 2.0 hdi 2003
Jak dotąd bez żadnych nieprzewidzianych niespodzianek mam nadzieje że tak pozostanie długo
Widzę, że Kolega również wielbiciel "francuzów":) Staż wyjazdów również taki jak ja. Do zobaczenia na trasie, ja ruszam 30.06 w stronę Trogiru.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Znajomi byli Pandą, znaczy się właśnie wracają, ale o spalaniu nic nie wiem
Ale czy to naprawdę jest tak istotne, 6 czy 7? Kurcze mój pali 8, w porywach 9 a nie zastanawiam się nad tym, ot przeznaczam na dojazd taką a nie inną kwotę i już. Tym sobie wakacji psuć nie zamierzam
Ale o Pandę się wypytam jak już zakotwiczą w domu
.png)
Amikol napisał(a):najważniejsze to .................dojechać i wrócić bez niespodzianek , nie jest ważne czym jedziemy i ile to nasze cudo spali , a za rok znowu................................
.png)
koledr napisał(a):Aki napisał(a):koledr napisał(a):2008r - laguna 1.8 gaz 2003
2009r - laguna 1.8 gaz 2003
2010r - xsara picasso 2.0 hdi 2003
2011r - xsara picasso 2.0 hdi 2003
2012r - również xsara picasso 2.0 hdi 2003
Jak dotąd bez żadnych nieprzewidzianych niespodzianek mam nadzieje że tak pozostanie długo
Widzę, że Kolega również wielbiciel "francuzów":) Staż wyjazdów również taki jak ja. Do zobaczenia na trasie, ja ruszam 30.06 w stronę Trogiru.
No to kolega przetrze drogę przed nami my ruszamy 01.07do pakostane
.png)
damianrej napisał(a):Aldonka napisał(a):Znajomi byli Pandą, znaczy się właśnie wracają, ale o spalaniu nic nie wiem
Ale czy to naprawdę jest tak istotne, 6 czy 7? Kurcze mój pali 8, w porywach 9 a nie zastanawiam się nad tym, ot przeznaczam na dojazd taką a nie inną kwotę i już. Tym sobie wakacji psuć nie zamierzam
Ale o Pandę się wypytam jak już zakotwiczą w domu
Dzięki bardzo. Ja też staram się nie zwracać zbytnio na to uwagi. Ale też usiłuję jakoś sensownie to skalkulować a nie wiem jak panda zachowa sie na takiej trasie
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.