Re: Ile kosztuje urlop w Grecji - dyskusja i komentarze
napisał(a) Habanero » 02.09.2021 23:02
marze_na napisał(a):Jeśli kogoś tak strasznie bulwersuje kwestia podcierania tyłka w Grecji i już z tego tylko powodu nie zamierza Hellady odwiedzać to po co się męczy w tym wątku?
Ma być o kosztach urlopu w Grecji, a wyznawcy Cro jako jedynie słusznego kierunku urlopowego robią tu gównoburzę.
@ Hananero,
Na Chorwacji świat się nie kończy. Niektórzy szukają na urlopie nieco więcej niż tylko odwiedzania rok w rok tych samych hvarskich zatoczek i Twoje próby udowadniania im, że błądzą naprawdę są śmieszne. Pozwól ludziom odpoczywać jak chcą i wydawać pieniądze na co mają ochotę.
Nikomu nie udowadniam , że błądzi jeżdżąc tam gdzie chce i nie uważam, że wszędzie poza Chorwacją jest beznadziejnie
W wątku o kosztach urlopu w Chorwacji szerzone były nieprawdziwe informacje i Koleżanka
piekara próbowała udowadniać wszystkim, że Grecja jest pod względem finansowy bardziej opłacalna od Chorwacji. Cieszę się, że powstał ten wątek, bo dzięki temu można poznać inne opinie.
Nic mi do tego gdzie spędzacie urlop i zawsze wszystkim życzę udanych wakacji. Jednak w tym wątku analizuję wypowiedzi innych Forumowiczów i obraz, który przez ostatnie lata lansowali Greko-entuzjaści,
linczując przy okazji Chorwację, nijak się ma do rzeczywistości. To gdzie jeżdżę też jest pytaniem z d..., bo nie dotyczy tego wątku. I żeby było jasne, jeżeli komuś nie przeszkadza kubeł wypełniony odchodami w domu i dobrze mu z tym, to też jego sprawa, ale niech nie pisze, że taka kwatera jest w podobnym standardzie jak chorwackie, bo to jest zwykła hipokryzja. Jeśli o mnie chodzi, to może trzymać te skarby nawet w jadalni pod stołem.