Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile godzin na przejazd . Uczciwie bez popisów .

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2026? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2026 ツ
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 26.05.2026 17:36

Martini2000 napisał(a):
empire13 napisał(a):Ja 2x (w Turcji i w Egipcie) korzystałem z Holafly. Spoko jest to, że mają internet bez limitu. Teraz w Chorwacji przez jeden dzień korzystałem z Revoluta.

Tych e-simów z internetem jest już masa - fajne rozwiązanie poza UE

W CRO korzystam z mobilnego bo mam 30 GB/mc w UE w abonamencie , a zresztą na kwaterach zawsze było wifiifii , nawet w Zatonie jak byłem w domkach mobilnych na majówkę to było wifififi :)

Ja mam tylko ciut powyżej 10gb, bo miesięcznie płacę 30 zeta. Jakoś starcza, czasem dokupuję dodatkowy pakiecik. Następnym razem przy 2 tygodniach w UE zwiększę sobie taryfę, to będzie ponad 15gb.
Groszowe sprawy z tym co było te 8-10 lat temu.
marekkowalak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 26.05.2026 17:44

Ja korzystałem do tej pory z Airalo (Turcja, Egipt) i Esim4Travel (Szwajcaria, Serbia, BiH). Wszędzie działały bez problemów. Teraz na USA mam w planach zakup Airalo.

Tylko że ja kupuję zawsze małe pakiety danych, bo bardzo mało korzystam z netu na wyjazdach - głównie GPS, trochę przeglądarka i maile, ewentualnie Whatsapp, no i Hotspot dla żony. Zawsze jeszcze sporo danych zostaje.
Poprzednia strona

Powrót do Wakacje 2026

Ile godzin na przejazd . Uczciwie bez popisów . - strona 172
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone