Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile godzin na przejazd . Uczciwie bez popisów .

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2026? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2026 ツ
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 10.06.2026 14:56

Rozmowa o tym kiedy (o której) jechać lub którędy jechać to rozmowa. To mniej więcej jak rozmowa o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia. Każdy ma swoje racje, upodobania i nawyki. Zmieniają się samochody, drogi. Zmienia się wiek człowieka, ale co za tym idzie również doświadczenie na przestrzeni lat. Przerobiłem już dużo. Od tras poprzez jazdy dzień/noc, na jeden raz/z przerwami na nocleg. Jedyna osoba której mogę coś doradzić co lepsze - to jestem ja.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 10.06.2026 16:12

romuald22 napisał(a):Rozmowa o tym kiedy (o której) jechać lub którędy jechać to rozmowa.

To głębokie przemyślenie. Warto wziąć to pod uwagę.
599
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 599 » 10.06.2026 20:54

dekoder napisał(a):
,,,,,,,,,,,,,,,,,

ma swoją wydolność i to że kierowca może jechać bez przerwy nie uznacza, że inni moga i im się to podoba.

jeśli "im"sie nie podoba/nie dają rady,
to niech lecą samolotem lub jada"koleją",
Ty zgarniesz Ich na lotnisku/dworcu i "fszyscy" bedą zadowoleni,
nie mogę zrozumieć jak podróz +/- 14h
może być "wyzwaniem" ,
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 10.06.2026 23:06

599 napisał(a):
dekoder napisał(a):
,,,,,,,,,,,,,,,,,

ma swoją wydolność i to że kierowca może jechać bez przerwy nie uznacza, że inni moga i im się to podoba.

jeśli "im"sie nie podoba/nie dają rady,
to niech lecą samolotem lub jada"koleją",
Ty zgarniesz Ich na lotnisku/dworcu i "fszyscy" bedą zadowoleni,
nie mogę zrozumieć jak podróz +/- 14h
może być "wyzwaniem" ,

Jeśli część rodziny miałaby lecieć samolotem to po co ktoś miałby jechać autem? Żeby zwiększyć koszty? Mieć auto na miejscu? Auto które można wypożyczyć. I podróż może być wyzwaniem, nawet krótsza niz otprilike 14h. Ból kręgosłupa, ból kolan, ból dupy wreszcie. Choroba lokomocyjna, nuda...
Poprzednia strona

Powrót do Wakacje 2026

Ile godzin na przejazd . Uczciwie bez popisów . - strona 173
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone