Tzn taki był w 2008 kiedy tam byłem
Coś tam widać... m.in to, że zatoka jest b wąska i spektakularnych widoków na wodę nie będzie, nawet przy wysoko położonym domu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
cyganteria napisał(a):wydaje mi się, że... nie (chodzi mi o miejscowości zatunelowe)
.png)
agnes128 napisał(a):Witaj Droga Kasiu![]()
. Mam do ciebie male pytanko . We wrzesniu z mezem zamierzamy spedzic urlop na Hvarze w miescie Hvar jak wyglada zycie w tym okresie czy jest spokojniej niz w sezonie
. Czekam na odpowiedz I serdecznie pozdrawiam
![]()
.
.png)

.png)
agnes128 napisał(a):Dziekuje Kasiu . Jeszcze myslalam o Jelsie ale nie wiem jak z pogoda slyszalam o wiatrach , wiec nie wiem co mam robic . Moj malzonek nie zgodzi sie na mala miescinke wiec Zawala, Ivan Dolac itp odpadaja![]()
. Moze cos poradzisz
W Tamtym roku bedac na wyspie Brac w Supetarze nie odczulam tlumow na plazy czy tez w miescie ale Hvar to moze byc inny nigdy nie bylam wiec brak porownania. Wiec droga Kasiu poradz cos . Pozdrawiam
.png)
agnes128 napisał(a):Dziekuje Kasiu . Jeszcze myslalam o Jelsie ale nie wiem jak z pogoda slyszalam o wiatrach , wiec nie wiem co mam robic . Moj malzonek nie zgodzi sie na mala miescinke wiec Zawala, Ivan Dolac itp odpadaja![]()
. Moze cos poradzisz
W Tamtym roku bedac na wyspie Brac w Supetarze nie odczulam tlumow na plazy czy tez w miescie ale Hvar to moze byc inny nigdy nie bylam wiec brak porownania. Wiec droga Kasiu poradz cos . Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne