Raczej bezpłatny wielbiciel.
Wycieczek i fotek.
.png)
fofak napisał(a):Raczej bezpłatny wielbiciel.
Wycieczek i fotek.
.png)
DziadekJanusz napisał(a):Głupio mi się chwalić, ale miałem w swoim życiu etap związany z fotografią. I z tamtych czasów wiem, że jeśli wstawiasz jedno zdjęcie, to znaczy, że masz konkretny przekaz dla odbiorcy. Jeśli wstawiasz 3 zdjęcia, to chcesz odbiorcę zainteresować. A jeśli wstawiasz kilkanaście, czy kilkadziesiąt zdjęć, to tak naprawdę nie masz nic do pokazania i liczysz, że może uda się odbiorcy coś ciekawego w twojej sałacie zdjęciowej wyszukać.
.png)
Franz napisał(a):większa ilość zdjęć pozwala się lepiej zorientować w charakterze i klimacie odwiedzanych miejsc...
Wojtek
.png)
DziadekJanusz napisał(a):Ja się przyznam, że nie oglądam tych zdjęć. Szkoda mi na to czasu. Jeśli interesuje mnie miejsce, które chcę poznać, to szukam raczej opisów, a nie łańcuszka zdjęć.
.png)
Franz napisał(a):Widać to podejście typowe dla fotografa
Wojtek
.png)
.png)
Nie jestem zwolennikiem tekstów, nie podoba się to nie czytaj, bo każdy kto tu publikuje treści, zgadza się na komentowanie. Ale tu, panie Dziadku, co chcesz uzyskać, udowodnić? Że jesteś fotografikiem a user Franz tylko fotografem? Ja nie czytam jego relacji bo są dla mnie, bez obrazy, nudne i nie interesują mnie te miejsca. W jakimś stopniu się z userem Dziadkiem zgadzam. Ale po co te wykłady? Już user fofak wystarczająco daje do pieca swoimi głębokimi wypowiedziami 
.png)
.png)
DziadekJanusz napisał(a):Głupio mi się chwalić, ale miałem w swoim życiu etap związany z fotografią.