A potem założymy KMSDPS - Klub Miłośników Sprawdzania Dmuchańców na Plaży w Sumartin

.png)
Katerina napisał(a):Ja mogę Wam powiedzieć jak było (będzie) we wrześniu![]()
Katerina napisał(a):Ja mogę Wam powiedzieć jak było (będzie) we wrześniu![]()
A potem założymy KMSDPS - Klub Miłośników Sprawdzania Dmuchańców na Plaży w Sumartin

.png)
Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaA kiedy będą te wrześniowe testy?
Na pewno po 11tym...ale nie wiem jak długo po ..
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaA kiedy będą te wrześniowe testy?
A to nas już nie będzie. My tam tylko do 6-ego września.

.png)
Katerina napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaA kiedy będą te wrześniowe testy?
A to nas już nie będzie. My tam tylko do 6-ego września.
Już wiem kto zakopie dla mnie...skarb na Braču![]()
.png)
tomekkulach napisał(a):Ktoś odwiedzi plażę i opowie![]()
CROnikiCROpka napisał(a):A może nawet ja odwiedzę
dids76 napisał(a):Ja nawet na pewno ją odwiedzę
No to jest ekipa zwiadowczaKaterina napisał(a):Ja mogę Wam powiedzieć jak było (będzie) we wrześniu![]()
CROberto napisał(a): Tomek,może byś tak w pobliżu tego brzydactwa kuszą na ryby zapolował...![]()
Lepsze 2 skarby niż 1, niech zakopią obojeKaterina napisał(a):Już wiem kto zakopie dla mnie...skarb na BračuCROnikiCROpka napisał(a):A to nas już nie będzie. My tam tylko do 6-ego września.Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaNa pewno po 11tym...ale nie wiem jak długo po ..A kiedy będą te wrześniowe testy?![]()
Myślałam też o Tomku, ale od czerwca ten skarb wyparuje pewnie
Język połamałwszy ale przeczytawszytomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):Ja mogę Wam powiedzieć jak było (będzie) we wrześniu![]()
... Po niemiecku będzie to brzmieć mniej więcej tak:
"Club der Liebhaber von Blowing Checks am Strand in Sumartin"![]()
źródło: tłumacz google...
.png)
.png)
Jak zakopią na Vidovej albo w jakiejś Nerežišczy czy innej Pražnicy to może być ciężko dopłynąćbeatabm napisał(a):A w tzw. międzyczasie ja na Brac po cichutku skoczę i wszystkie skarby wykopię
.png)
Katerina napisał(a):Wszędzie, tylko nie w katakumbach w SutivanieRaz się tam dostałam, ale już drugi raz nie wejdę za żadne skarby
.png)
travel napisał(a):Katerina napisał(a):Wszędzie, tylko nie w katakumbach w SutivanieRaz się tam dostałam, ale już drugi raz nie wejdę za żadne skarby
A ja na pewno tam wejdę. Staszy tam , czy co ?

Powrót do Nasze relacje z podróży