Ciekaw jestem czy gdzieś przeszliście się z Theth, bo w tym terminie to jeszcze sporo śniegu było...
.png)
.png)
.png)
typ napisał(a): Albo nie wierzysz możliwości niektórych osobówekalbo droga została podmyta i rzeczywiście jest ciężko, choć widząc jak ostro poprawiają wszystkie drogi wierzę że i tamtą naprawią... Dzięki za świeże informacje. No i z tego co piszesz nareszcie dojazd do Hani Hoti nie będzie powodował że samochód jest wytłuczony i biały
Ciekaw jestem czy gdzieś przeszliście się z Theth, bo w tym terminie to jeszcze sporo śniegu było...
espeso napisał(a):wspaniałe, super się to czyta i oglądawidzę że bezapelacyjnie musze pojechac jeszcze raz!!! tylko właśnie nie w środku lata (w 2011 w sierpniu), niesamowite przezycia!
jak z dogadaniem się w Albanii w Teth? czy właściciel mówi w jakims innym języku niż albański?
jakie mniej więcej temperatury w tym okresie?
pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
Lidia K napisał(a): Na początku muszę przyznać, że logistyka bije na głowę nawet największego Mistrza PAP-a.
.png)
.png)
.png)
.png)
am1974 napisał(a):W temacie dróg w Albanii i w Kosovie polecam ten wątek: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=464164 (...)
szkoda, że u nas tak nie potrafią budować - tylko zdzierać za przejazd, to jak najbardziej...
.png)
taurus napisał(a):Czy możecie napisać jaki jest stan drogi SH4??
Będę śmigał z Chorwacji do Grecji wzdłuż wybrzeża i interesuje mnie stan dróg i prędkości jakie można na nich osiągnąć.
Również wszelki informacje praktyczne dotyczące przekraczania granic na trasie w tym roku.
Czy to prawda , że lepiej przepłynąć promem niż przejechać dookoła zatoki Kotorskiej??
Pozdrawiam
.png)
am1974 napisał(a):W temacie dróg w Albanii i w Kosovie polecam ten wątek:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=464164
Zaglądam tam regularnie i naprawdę podziwiam tempo budowy i jakość tamtejszych dróg (miałem okazję trochę po Albanii pojeździć)... Wątek jest na bieżąco aktualizowany i można zobaczyć co już jest zrobione, co jest w trakcie a co w planach... szkoda, że u nas tak nie potrafią budować - tylko zdzierać za przejazd, to jak najbardziej...