Beata W. napisał(a):Ale teraz mamy co wspominać z uśmiechem na ustach![]()
Takie wspomnienia są najlepsze...
Niestety relacja nieubłagalnie zbliża się ku końcowi...Pozdrawiam
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Mi także bardzo się podoba, ale jakoś Panu M. mniej... Ostatnio sam z siebie przegląda Hvar i na mapę patrzy....

.png)
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Mi także bardzo się podoba, ale jakoś Panu M. mniej... Ostatnio sam z siebie przegląda Hvar i na mapę patrzy....
Żeby tak mój zaczął sam z siebie coś planować ...![]()
,
mysza73 napisał(a):ostatnio chcąc naprowadzić go na kraj, który chodzi mi po głowie, porozkładałam koło kompa wszystkie przewodniki jakie posiadam o tymże... jedyne co usłyszałam to że ... jestem nawiedzona
![]()
![]()
![]()
żeby było w temacie ... ten kraj to nie Albania
.png)
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):ostatnio chcąc naprowadzić go na kraj, który chodzi mi po głowie, porozkładałam koło kompa wszystkie przewodniki jakie posiadam o tymże... jedyne co usłyszałam to że ... jestem nawiedzona
![]()
![]()
![]()
A jaki to kraj?
.png)
ajdadi napisał(a):Beata W. napisał(a):Ale teraz mamy co wspominać z uśmiechem na ustach![]()
Takie wspomnienia są najlepsze...![]()
Niestety relacja nieubłagalnie zbliża się ku końcowi...Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):ostatnio chcąc naprowadzić go na kraj, który chodzi mi po głowie, porozkładałam koło kompa wszystkie przewodniki jakie posiadam o tymże... jedyne co usłyszałam to że ... jestem nawiedzona
![]()
![]()
![]()
A jaki to kraj?
Nie mogę powiedzieć ... żeby nie zapeszyć
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe