JurekM73 napisał(a):No niestety w tym miejscu Himare, ta woda i plaża są najgorsze,ale pewnie o tym autor wątku coś napisze
... niestety ja mogę to oceniać tylko wizualnie na podstawie załączonych zdjęć ...
Pozdrawiam.
.png)
JurekM73 napisał(a):No niestety w tym miejscu Himare, ta woda i plaża są najgorsze,ale pewnie o tym autor wątku coś napisze

kmichal napisał(a):... niestety ja mogę to oceniać tylko wizualnie na podstawie załączonych zdjęć ...... a te wyglądają zachęcająco ...
...

.png)
ajdadi napisał(a):JurekM73 napisał(a):No niestety w tym miejscu Himare, ta woda i plaża są najgorsze,ale pewnie o tym autor wątku coś napisze
Skończyłeś już relację na forum albańskim?

JurekM73 napisał(a):
Niestety jeszcze nie bo brak czasu i natchnienia ale coś w tym tygodniu dopiszę

kmichal napisał(a):... to muszę uważać na oczy przed następnym odcinkiem ...... bo może ostro porazić ...
...
Pozdrawiam.png)

JurekM73 napisał(a):Tu nie ma co wyjaśniać. W mojej opinii jest to najmniej fajna plaża a Himare. Jest typowo miejska i najbardziej brudna, choć w porównaniu do zeszłego roku dużo się w tej kwestii zmieniło na plus.
Zdjęcia beż żadnej obróbki
.png)

JurekM73 napisał(a):Tez napisałem że foty bez obróbki aby ktoś nie myślał że ten turkus na moich i Twoich zdjęciach jest jakiś podkręcony. Film załączyłem z zeszłego roku ale w tum było tak samo. Największe zmiany były w części Himate gdzie byliście. Nowa promenada i kilka wyburzonych całkowicie budynków aby ja postawić. Jeszcze doszła obwodnica Himare o której nie wszyscy jeszcze wiedzą.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe