Marek358 napisał(a):Tylne sprężyny do wymiany jak to zwykle w oktawkach. Oryginały są do d...y. Ja wymieniłem sprężyny przed Cro i niczym nie haczyłem.
Się nie znam
.png)
Marek358 napisał(a):Tylne sprężyny do wymiany jak to zwykle w oktawkach. Oryginały są do d...y. Ja wymieniłem sprężyny przed Cro i niczym nie haczyłem.
.png)
Marek358 napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a): ale my mamy Oktavke a ona dość nisko "wisi"
Tylne sprężyny do wymiany jak to zwykle w oktawkach. Oryginały są do d...y. Ja wymieniłem sprężyny przed Cro i niczym nie haczyłem.
.png)
.png)
sweettemper napisał(a):Planujemy w czwartek wybrać się do Dubrovnika , zaczynając od wjazdu na górę SRD . Chcemy to zrobić w godzinach popołudniowych 15-16 . Czy jest szansa że wtedy znajdziemy tam jakieś miejsce parkingowe , czy lepiej się nie pchać i szukać gdzie indziej ?
Czy przyjazd w tych godzinach spokojnie wystarczy na zwiedzenie murów ?
.png)
jara napisał(a):Na SRD zaparkujecie bez problemu. W mieście już gorzej. Ja parkowałem na podziemnym, jest o nim na Forum.
.png)
gusia-s napisał(a):jara napisał(a):Na SRD zaparkujecie bez problemu. W mieście już gorzej. Ja parkowałem na podziemnym, jest o nim na Forum.
No właśnie, ciekawi mnie to - czy faktycznie tak mało osób tam wjeżdża samochodami że miejsc parkingowych nie brakuje??? i czy parking nadal jest bezpłatny?
.png)
.png)
.png)
Andzia* napisał(a):Pewno niektórzy się zdenerwują i zaraz mi napiszą, że jestem leniem itd.ale proszę uwierzyć szukam na forum i nie mogę odszukać - bardzo proszę o namiary - plan zwiedzania Dubrownika- co polecacie, gdzie zaparkować , jakie koszty i takie tam - bardzo proszę o wyrozumiałość
i dziękuję

.png)
Vjetar napisał(a):Andzia* napisał(a):Pewno niektórzy się zdenerwują i zaraz mi napiszą, że jestem leniem itd.ale proszę uwierzyć szukam na forum i nie mogę odszukać - bardzo proszę o namiary - plan zwiedzania Dubrownika- co polecacie, gdzie zaparkować , jakie koszty i takie tam - bardzo proszę o wyrozumiałość
i dziękuję
dubrovnik-t31804.html
dubrovnik-t40292.html
Parkingi

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne