Obsługa obsługą, ale nigdy nie miałem problemów z kupnem winiety czy to kartą czy gotówką. Nigdy też nie stałem tam w kolejce.
Póki co ta stacja raczej dobrze mi się kojarzy - choć bardziej mi się podobała jako Shell
.png)
.png)
Koenig napisał(a):Ja tam nie wiem co Wy macie do tego EurOilaTo moja ulubiona stacja w CZ. W zasadzie jedyna, na której się zatrzymuję.
Obsługa obsługą, ale nigdy nie miałem problemów z kupnem winiety czy to kartą czy gotówką. Nigdy też nie stałem tam w kolejce.
Póki co ta stacja raczej dobrze mi się kojarzy - choć bardziej mi się podobała jako Shell
Koenig napisał(a):Ja tam nie wiem co Wy macie do tego EurOilaTo moja ulubiona stacja w CZ. W zasadzie jedyna, na której się zatrzymuję.
Rafi70 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Znam po prostu lepsze stacje w ČR
Pewnie już było , ale jak masz chwilę to "rzuć" adresem stację z winietami oprócz tego Eurooil , żeby nie trzeba było zjeżdżać daleko z drogi
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Rafi70 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Znam po prostu lepsze stacje w ČR
Pewnie już było , ale jak masz chwilę to "rzuć" adresem stację z winietami oprócz tego Eurooil , żeby nie trzeba było zjeżdżać daleko z drogi
Najbliżej tu (i chyba najszybciej IMHO):
MOL
Mariánskohorská
Ostrava
49.8373567N, 18.2483825E
i po drugiej stronie drogi (w przeciwnym kierunku - da się zawrócić pod dwupasmówką na węźle zaraz za stacją MOL)
OMV
Mariánskohorská
Ostrava
49.8406525N, 18.2604753E
Ewentualnie tu:
MOL
Hlučínská
Ostrava
49.8564261N, 18.2724894E
.png)
SingSing74 napisał(a):W Czechach na Eurooil.
Jak boisz się zjechać do miasta w razie braku winiet (prawdopodobieństwo 1 do 1000000000, że ich zabraknie) to
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):SingSing74 napisał(a):W Czechach na Eurooil.
Jak boisz się zjechać do miasta w razie braku winiet (prawdopodobieństwo 1 do 1000000000, że ich zabraknie) to
Nie byłbym taki pewien co do dostępności winiet na EuroOil, zwłaszcza w sezonie letnim - no chyba, że wreszcie poszli po krytyce w sieci, po rozum do głowy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi