W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prawie się zdecydowaliśmy. Mamy wstepną rezerwacje kwatery w Okrug Donji przy ul. Okruski Put. Był ktos z forumowiczów w tej miejscowości? Wiem że Slatine i Okrug Gornji sa polecane, ale czy Okrug Donji jest tez godny uwagi . Chodzi o plaze i sama miejscowosc do wypoczynku. Zawsze do innych miejsc na Ciovo można przeciez podjechac samochodem wyspa nie jest duza.
Nie byłem na Ciovo , choć któregoś roku przymierzałem sie tam wybrać. Patrząc na mapy poniżej już wiem dlaczego Ci co tam byli uważają Okrug Dolnji za miejsce mniej atrakcyjne - widok na zatokę i stały ląd.
Polecane przez bywalców wyspy Ciovo miejscowości są od strony morza lub z widokiem na Split.
Ostatnio edytowano 26.02.2008 07:18 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Witam
Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy
Witaj Janusz !!! My mamy wynajęte apartamenty przy ulicy Kralja Zvonimira w kierunku plaży Kava więc widok na morze a nie na zatoke i ląd;-))Nawet nasz domek widać na tym zdjęciu . Pozdrawiam
beatusia napisał(a):Witaj Janusz !!! My mamy wynajęte apartamenty przy ulicy Kralja Zvonimira w kierunku plaży Kava więc widok na morze a nie na zatoke i ląd;-))Nawet nasz domek widać na tym zdjęciu . Pozdrawiam
jaser napisał(a):Czy chodzi o apartament Marin, wybieram się tam na przełomie czer/lip przyznam się ,że nie wiem wiele na temat tego miejsca ale myślę że będzie super
shimmy napisał(a):Witam Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy
Witam , wybieramy się w tym roku pierwszy raz do Cro na wyspę Ciovo , jeżeli nie spawia kłopotu proszę o fotki i informacje na temat tego miejsca.Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziękuję...