ufokking napisał(a): wiem ze jest tam sklepik w co on jest zaopatrzony i jakie tam maja ceny?
Na campie jest chleb, mleko i wino - produkty podstawowe

Cen dokładnie nie pamiętam, wiem, że wino w litrowej plastikowej butli kosztowało chyba 15 kun. Jest też knajpa gdzie można coś zjeśc i wypić zimne piwko (15 kun/ butelkę).
ufokking napisał(a):jak wygląda sprawa z lodówka czy zamrażarka jest tam dostępna i czy płatna osobno?
Zamrażarka jest za friko, przy łazienkach - duża.
ufokking napisał(a):co z sanitariami jakie warunki?
Porównując z innymi miejscami, w których bywałem w cro - jest średnio. Mogliby sprzątać częściej niż raz dziennie... jest w miarę czysto, ale na kibelku nie siadałem bez podkładki

ufokking napisał(a): i czy np prysznice osobno płatne?
Prysznice są w cenie!
ufokking napisał(a):jak duże jest to pole na ile namiotowe tak na "oko"?
Na 30-40 namiotów, z czego około 12 nad morzem. Na szczęście nie ma meijsca na campery (nei wjadę

) Pani-właścicielka mówiła, że można zadzwonić dwa dni wczesniej aby dowiedzieć sie czy sa wolne miejsca.
ufokking napisał(a):jak bardzo jest zacienione?
Cały camp jest w sosnowym lasku. Jeśli śpisz nad morzem, na skarpie, słońce świeci od południa do zachodu słońca (chyba że dobrze rozbijesz namiot) - ale rano jest zawsze cień.
ufokking napisał(a):i czy będę mieć problem w znalezieniu miejsca z tego co widziałeś jak tam ludzie przyjeżdżali?
Raczej nie. Kieruj się na sw. Niedielę, kiedy wyedziesz do miejscowości Jagodna - szukaj niewyraźnego drogowskazu do campu (skręcasz w lewo na dłuuugim zakręcie).
ufokking napisał(a):jak to nie jest problem to bardzo cię proszę o jakieś fotki tych miejsc o które pytam bo jedno zdjęcie to 1000 słów wiec mniej pisania

wiem ze robisz ładne zdjęcia bo widziałem twoje strony jak będziesz coś wysyłał to te nie obrobione
Eeee... nie obrobionych nei wysyłam

Podrzucę coś później, na razie dwa poglądowe z plaży: