a to ja napisał(a):
A wolnego czasu ... jakby coraz mniej ... .
Znak czasów, ale chcieć to móc
.png)
a to ja napisał(a):
A wolnego czasu ... jakby coraz mniej ... .
.png)
.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Dobrze że mamy Chyrę i Więckiewicza, bo byłoby niefajnie.
.png)
marze_na napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Dobrze że mamy Chyrę i Więckiewicza, bo byłoby niefajnie.
Ale najmłodsi to oni niestety już nie są. Dorzuciłabym jeszcze Szyca, bardzo wszechstronny i niezaszufladkowany.
Po roli w Skazanym liczyłam, że na aktora podobnego formatu wyrośnie Tomasz Kot. Niestety on woli produkcje w stylu Wyjazdu Integracyjnego...
.png)
.png)
weldon napisał(a):Zapowiada się, że to będzie warte obejrzenia.
I to chyba nie tylko, ze względu na emocje.
.png)
sviva napisał(a):weldon napisał(a):Zapowiada się, że to będzie warte obejrzenia.
I to chyba nie tylko, ze względu na emocje.
To jest mój program na weekend... no i zaległe "W ciemności". Obejrzałem ostatnio "Dziewczynę z tatuażem" z Danielem Craigiem. Polecam, film na którym trochę trzeba pomyśleć, fabuła wciągająca i trzymająca w napięciu, bardzo dobra gra aktorska. Reasumując. Kawałem dobrego kina.
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Wczoraj byłem na Kontrabandzie.
.png)
marze_na napisał(a):Właśnie zarezerwowałam bilety na Różę. Nie mogę się doczekać piątku, bo nie dość, że dużo sobie obiecuję po kolejnym filmie Smarzowskiego, to jeszcze obejrzę go w odnowionym kinie Warszawa - obecnie Dolnośląskim Centrum Filmowym.
Tym razem kino w czystej formiez dala od zgiełku galerii handlowej i wszechobecnego smrodu popcornu
.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.