Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Euro 2008

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysio21
Croentuzjasta
Euro 2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 17.03.2008 21:53

Zostałem wylosowany na ćwierćfinały :lol: Wierzę że nasi wyjdą z grupy więc mam 2-3 miejsca w samochodzie 19.06.08 do Bazylei na godz.20.45 lub 20.06.08 do Wiednia godzina 20.45 .Mogę także dokoptować do kogoś w dwie osoby dzieląc koszty. :wink: Czekam na zgłoszenia :wink: :papa:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 14.04.2008 08:09

22 czerwca jadę przez Wiedeń,będą ćwierćfinały.
Moje pytanie,w którym miejscu jest stadion w Wiedniu,przy autostradzie a może gdzieś z boku,nie chciałbym przestać w korkach pół nocy,no i oczywiście natężenie policji.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 16.04.2008 08:12

A ja już trzecią imprezę będę oglądał w Chorwacji:) pijąc rakiję i mocząc zmęczone nogi w morskiej wodzie;D patrząc na telebim.
dsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dsk » 19.04.2008 10:27

bede od 3 06 wiec tez sie zalapie w cro na oglladanie...jeszcze nigdy nie ogladalem w tlumie obcokrajowcow...moze nie bedzie ciezko:)
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 19.04.2008 13:33

dsk napisał(a):bede od 3 06 wiec tez sie zalapie w cro na oglladanie...jeszcze nigdy nie ogladalem w tlumie obcokrajowcow...moze nie bedzie ciezko:)

Będzie super;D- szczególnie mecz z Chorwacją:DDD. Ale i tak wygra Francja:))).
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 19.04.2008 13:47

Come' on HRVATSKA:)

już ;P sobie wyobrażam , siedzącego na fotelu ;P ; ) podczas meczu Hrvatski z Niemcami i Austria;)

jak zaśpiewam z kibicami ;) Liepa nasa Domovino :)))
kiana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 19.04.2008 17:51

Adam raczej to zaspiewasz Lijepa nasa Domovino :)
DAKOTA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) DAKOTA » 20.04.2008 07:33

mireks napisał(a):22 czerwca jadę przez Wiedeń,będą ćwierćfinały.
Moje pytanie,w którym miejscu jest stadion w Wiedniu,przy autostradzie a może gdzieś z boku,nie chciałbym przestać w korkach pół nocy,no i oczywiście natężenie policji.

Witam

Stadion jest niedaleko A23 wiec beda na 100 % korki trzeba sie liczyc z kontrolami policji i nie jestem pewny ,ale byc moze beda tez kontrole graniczne maja troche pietra przed kibicami .
Najwieksze korki sa do przewidzenia na B 7 to jest wjazd od Brna i wjazd od Bratyslawy , A1 czyli zachdni wjazd tez bedzie zablokowany.
Na A23 w dniach meczow nie ma po co wjezdzac juz od rana ,teraz nie wydala a co bedzie potem ???

Wieden ominac bedzie najlepiej jadac od Bratyslawy nad jeziorem Neusiedler_See na Wr. Neustadt.Co do objazdu polnocnego przez Laa lub Kleinhaugsdorf potem na Tulln i dalej na poludnie to bedzie duzo drogi do nadlozenia.

Ale dla cierpliwych i "nocnych markow" przejazd przez Wieden miedzy 2 i 5 rano powinno byc spokojnie.

Ja wyjezdzam w tym czasie na urlop i nie mam bolow glowy
pozdrawiam
DAKOTA :lol: :lol:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone