Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Dylemat proszę o radę i opinie-Makarska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mamax
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 277
Dołączył(a): 06.04.2012
Dylemat proszę o radę i opinie-Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 19.04.2012 20:26

Witam
Plan był taki Makarska 1-13.07 wyjazd w ciemno.
Ale przeglądając forum i oferty znalazłem dwa wolne apartamenty.
Wydają się że są OK i umiejscowienie też mi chyba odpowiada.
Jeszcze nie zdecydowałem który ale może pomogą jakieś otrzymane wskazówki.

I tu moje pytanie czy ktoś był lub widział je.... tak dla sprawdzenia bo mam dylemat czy zarezerwować czy jechać jednak w ciemno ?

*Studio Apartment VILLA L II, Makarska
Adres: Molizanskih Hrvata 46

*Apartment VILLA RAOS II, Makarska
Adres: K. P. Krešimira IV 17

Dziękuje za jakieś pomocne info :roll: :roll:
pawelli
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 2148
Dołączył(a): 19.03.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 20.04.2012 08:24

*Studio Apartment VILLA L II, Makarska
Adres: Molizanskih Hrvata 46

Dość daleko od morza i cięzkie powroty pod górkę. ;)

*Apartment VILLA RAOS II, Makarska
Adres: K. P. Krešimira IV 17

Fajna lokalizacja - bardzo blisko do morza i promenady
Minus - bliskość hotelu.



Polecałbym Ci ulicę Maslinarską - tam szukaj. To naprawdę dobra opcja
mamax
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 277
Dołączył(a): 06.04.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 24.04.2012 10:36

Dzięki za pomoc.
Nastawiałem się na VILLA RAOS II ale niestety nie mają internetu a ten jest mi niezbędny. Choć pani twierdz że do lata może załatwić, tylko czy załatwi.
Więc chyba jednak pojadę w ciemno może się coś trafi na miejscu :wink:
maadoox
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 550
Dołączył(a): 24.03.2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 30.05.2015 16:56

Jak chcesz coś z netem to na Kresimira u Jadranki, 100 metrów od Hotelu Dalmacja. Jest i net i warunki ok. Nie wiem jak cena w sezonie, ale teraz płacimy jakieś 7 dych za osobę w pokoju z wszelkimi dogodnościami oraz widokiem na morze. Ja korzystam już ktoryś rok właśnie z powodu internetu i fajnej miejscówki.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Dylemat proszę o radę i opinie-Makarska
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019