FUX napisał(a):I dlatego polskim stokom
![]()
Wyjazd do np. Białki, to jazda bez kolejek od 9-10:30-11
Później można sobie spokojnie darować.
Ale tylko poza feriami bo wtedy to żadna pora nie jest dobra.
FUX napisał(a):I dlatego polskim stokom
![]()
Wyjazd do np. Białki, to jazda bez kolejek od 9-10:30-11
Później można sobie spokojnie darować.
.png)
-Katka- napisał(a):-Katka- napisał(a):FUX napisał(a):Włochy są fajniejsze. Cieplej i więcej słońca.
Przygotowanie stoków ok.
A jakie miejsce możesz polecić we Włoszech.
Jeździmy dobrże, ale nie jakoś wyczynowo,
wolimy "rodzinne" trasy dla nas i 7 latka który jeździ jak na swój wiek całkiem nieźle.
Może ktoś jeszcze podpowie gdzie jechać do Włoch na narty z 7 latkiem.
Oglądałam Alpe di Susi, Alta Badia, gdzie najlepiej wybrać nocleg?
2 sezony wstecz byliśmy w Austrii w poleconym Lofer, bardzo nam się podobało,
w tamtym roku Czechy, teraz Młody jeździ już lepiej, możemy wybrać coś większego,
nie byliśmy nigdy we Włoszech na nartach i nie mam pojęcia co wybrać.
Może macie jakieś namiary na pensjonaty ???
Proszę pomóżcie, bo szukam i błądzę jak we mgle
.png)
Bocian napisał(a):Jednak zdecydowaliśmy o ponownym odwiedzeniu Ski Cirkus Leogang. Gdyby ktoś miał jakieś pytania (minus darek1) jak tam jest, służę podpowiedzią.
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):Jednak zdecydowaliśmy o ponownym odwiedzeniu Ski Cirkus Leogang. Gdyby ktoś miał jakieś pytania (minus darek1) jak tam jest, służę podpowiedzią.
Trasy? Niby widać na mapce, ale lepiej to się ze źródła dowiedzieć. Raczej interesuje mnie rekreacja a nie dawanie sobie w d... . Głównie ze względu na dziewczyny. Czy jest dość zielonych i utrzymanych, czy trafię tak jak w ubiegłym roku na Chopoku, gdzie bardziej właściwym środkiem transportu byłyby łyżwy a nie narty. Jakie masz doświadczenia z pogodą. Jazda raczej w chmurach i śnieżycy czy można liczyć na jakieś widoki? Jaki ośrodek i za ile i co oferują. Jak wygląda infrastruktura na stokach ? Jakieś przyzwoite knajpy ? bo nie lubię z kanapkami w plecaku dymaćJa mi się coś przypomni to dopytam
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a): czy trafię tak jak w ubiegłym roku na Chopoku, gdzie bardziej właściwym środkiem transportu byłyby łyżwy a nie narty.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.