.png)
.png)
.png)
infob napisał(a):Kontakty na karcie SIM?!!! Toż to przeżytek, teraz kontakty trzymamy w obłokach (czy może w chmurze)
.png)
.png)
.png)
.png)
terenowiec napisał(a):Wziąłem Lumnię 800. Albo ją zostawię sobie, albo jako nieużywaną sprzedam komuś lub na Allegro. Nie miałem już sił na badanie który by mi najbardziej odpowiadał. Aby przeciąć poszukiwania wziąłem 800-kę i już.
.png)
.png)
terenowiec napisał(a):Na potwierdzenie mojego podejścia do telefonów niech będzie fakt, że Lumia nadal leży w paczce nierozpakowana. Boję się za nią brać, bo stracę 3 dni na czytanie instrukcji. Dlatego poczekam do przyszłego tygodnia. Wówczas będę miał trochę więcej wolnego by się z nią zmierzyć. Już kiedyś tak miałem, że nowy telefon przeleżał w pudełku na półce z 3 miesiące.
Pierwsze wrażenie jest jednak takie, że nie jest tak gigantyczna jak myślałem, co mnie cieszy. Inne spostrzeżenie, że ma duże szkiełko z przodu, które może się mocno rysować w kieszeni, szczególnie gdy będzie w towarzystwie kluczyków od samochodu lub pęku kluczy od domu. Chyba będę musiał kupić jakiś pokrowiec z klapką, by tego uniknąć.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.