terenowiec napisał(a):Pozostaje jeszcze taki telefon jak HTC HD2. Ponoć jest dobry i dość długo trzyma w nim bateria, a i kartę SIM można włożyć.
Bardzo stary model HTC, jeszcze na starym Windowsie. Ciekawe która sieć ma go jeszcze w ofercie?
.png)
terenowiec napisał(a):Pozostaje jeszcze taki telefon jak HTC HD2. Ponoć jest dobry i dość długo trzyma w nim bateria, a i kartę SIM można włożyć.
Rysio napisał(a):realista2 napisał(a):Co do spotkań biznesowych to posiadanie tego właśnie aparatu raczej buduje pozycję niż ją burzy, ....
To teraz telefonem się buduje pozycję na spotkaniach biznesowych
.png)
zebik napisał(a):Rysio napisał(a):realista2 napisał(a):Co do spotkań biznesowych to posiadanie tego właśnie aparatu raczej buduje pozycję niż ją burzy, ....
To teraz telefonem się buduje pozycję na spotkaniach biznesowych
Nie wiedziałeś teraz trza mieć komórę na wypasie, furę na oponach szerokich jak od bizona z navi oczywiście no i kajdan na szyi z 5 kilo żywego złota inaczej nie ma co do biedrony na zakupy jechać. Dodatkowo przez cały rok opuszczona boczna szyba i jazda na zimny łokieć coby wszyscy wiedzieli, że Pańcio wyjechał krążownikiem na miasto, aha no i jak się gada przez komórę to obowiązkowo na cały głos tak żeby buractwo słyszało z kim ma do czynienia. Lubię takich miszczuniów mam taką fotkę jednego ale nie wiem czy wklejać na forum może się któryś pozna i będzie afera.

.png)
Rysio napisał(a): Wybrałem Xperię Arc S ...
terenowiec napisał(a):... w salonach sieciowych nie ma do wyboru 300 nowych modeli.
terenowiec napisał(a):...on chętnie się zamieni na Lumię 800, którą bym wziął. Uważa, że L800 jest dużo lepsza od N8.
.png)
terenowiec napisał(a):Jak się okazało dzisiaj, mój wspólnik kupił 3 miesiące temu Nokię N8. Jest z niej średnio zadowolony i mówi, że jak ją chcę, to on chętnie się zamieni na Lumię 800, którą bym wziął. Uważa, że L800 jest dużo lepsza od N8.
Pozostaje jeszcze taki telefon jak HTC HD2. Ponoć jest dobry i dość długo trzyma w nim bateria, a i kartę SIM można włożyć.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Napisałem Ci już wyżej...
Jeśli bierzesz nowy telefon na przedłużenie umowy u swojego operatora, to ten ma obowiązek nieodpłatnie wymienić Ci starą kartę na microSIM.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Można zrobić kopię zapasową i zgrać do komputera a po zakupie nowego telefonu, wrzucić z komputera do telefonu. Robiłem to już kilka razy. Poza tym Terenowiec pisał, że ma kilka telefonów, więc przypuszczam, że kontakty w każdym z nich się powtarzają. W takim przypadku może je przenieść z innego aparatu przez bluetooth.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.