Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja Środkowa z małymi dziecmi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaS
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaS » 05.02.2011 23:16

Witam :D
Wybieramy się z małymi dziecmi drugi raz do chorwacji ( w zeszłym roku byliśmy na ISTRII). Chcemy zatrzymac się w Dalmacji środkowej. Błagam o namiary na jakieś sprawdzone fajne apartamenty ( do 120 euro/dzień).
Szukam juz od miesiąca i albo zajęte albo trafiłam na jakiegoś oszusta ( chodzi o apartamenty w STANICI o nazwie IGOR)- w mailu wysłał zdjęcia jakiegoś innego apartamentu a na stronach www apartament IGOR wygląda inaczej !!!

Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 06.02.2011 11:16

Nie wiem w jaki wielku są te dzieci i w jakim terminie sie wybierasz, ale z taka graniczną kwotą za dobe na miejscu znajdziesz sporo fajnych ofert. Nie rozważaliście tego aby jechać w ciemno i na miejscu choćby np w tamtejszej 'informacji' znależć apartament.
Plus jest taki że jak sie nie podoba to ogląda się kolejną propozycję.

Zwykle jest ciśnienie na dużo tańsze apartamenty i tych czasami trzeba szukać dłużej nawet w ścisłym sezonie ale zwykle i tak to nie trwa dłuzej niz godzinę jesli nie ma sie zbyt dużych wymagań co do ceny (aby była niziutka).
Ostatnio edytowano 07.02.2011 08:06 przez CinnamonGirl, łącznie edytowano 1 raz
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.02.2011 12:15

A ja jako zdecydowany przeciwnik wyjazdów w ciemno proponuję :

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
dorotama
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorotama » 04.04.2011 19:33

popieram, zadnej jazdy w ciemno! szukać apartmanów w 40 stopniowym upale, srednia przyjemność, a i tak wiekszość lepszych zajeta nawet tych po 120 euro, osobiscie polecam Pisak i opinie forumowiczów
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 04.04.2011 19:41

A ja polecam wioskę Sevid.
Cicho, spokojnie, na pobyt z dziećmi w sam raz.
Nie ma żadnych straganów, więc i pokus do wydawania kasy brak.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone