Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy we wrzesniu warto jechac w ciemno?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Haniula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haniula » 18.09.2007 10:01

witam!
wybieramy sie do chorwacji po raz pierwszy. doszły nas słuchy, że teraz już większość kwater prywatnych jest zamknięta -[ czy to prawda?
jest już problem ze znalezieniem noclegow nad morzem w ciemno?
na jaki koszt trzeba sie mnie wiecej nastawic?
z gory dziekuje za wswzystkie odpowiedzi
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2007 17:08

Koszty, namiary itp. znajdziesz np. tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
adams01
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adams01 » 18.09.2007 21:48

Można śmiało jechać, byłem w zeszłym roku po 10 września, kwatery w pierwszym tygodniu po 20 euro 2 dorosłych 1 małe dziecko, 2 tydzień 14 euro.Pogoda od 24 - do 28 stopni 5 dni padało.
Olej z frytek trochę przesmażony i kelnerzy jacyś zmęczeni, ale było fajnie...
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 19.09.2007 12:31

kwatery sa zamkniete bo chorwaci brzydza sie euro...
kto takie bzdury rozglasza
kirke18
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kirke18 » 20.09.2007 12:59

właśnie wróciłam z wrześniowego pobytu a Slano (ok. 30 km od Dubrownika), jechałam w ciemno, za kwaterę płaciłam 10 EU od osoby, jedź smiało :D powodzenia!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.10.2007 20:07

Pierwszy raz słyszę żeby kwatery były zamknięte we wrześniu:)

Primosten-9E za osobe w pokoju 2-osobowym(ta sama kwatera od kilku lat - przy plazy)
Zawsze w Primosten zatrzymujemy sie na 2-3dni na pyszne jedzenie w restauracji Primosten:))

Srebreno(za Dubrovnikiem) aparatment 2osobowy 30E , do plazy ok. 5min:)

Orebic (plw.Peljesac) 25 E za piekny duzy apartament(salon,sypialnia,aneks kucheny, lazienka, duzy taras) nad samym morzem, z widokiem na morze i Korcule;)

w Dubrovniku przy samej starówce kwatera 80E za nocleg.

ceny 3-20wrzesnia 2007r.:)
adrian1
Podróżnik
Warto:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrian1 » 20.10.2007 15:38

Gwarantuję, że w ciągu 15 minut znajdziesz atrakcyjną i wolną kwaterę. Jadąc w ciemno masz możliwość ocenienia na żywo kwatery, okolicy i wybrzydzania- fotki nie zawsze oddają wszystko. I jeszcze jeden aspekt- przez telefon czy internet trudno się targować, a na miejscu sam utargowałem z 50 euro aż 20 %. Moja rada- tylko w ciemno!
niedzwiedz40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) niedzwiedz40 » 03.11.2007 21:32

ines napisał(a):Pierwszy raz słyszę żeby kwatery były zamknięte we wrześniu:)

Primosten-9E za osobe w pokoju 2-osobowym(ta sama kwatera od kilku lat - przy plazy)
Zawsze w Primosten zatrzymujemy sie na 2-3dni na pyszne jedzenie w restauracji Primosten:))

Srebreno(za Dubrovnikiem) aparatment 2osobowy 30E , do plazy ok. 5min:)

Orebic (plw.Peljesac) 25 E za piekny duzy apartament(salon,sypialnia,aneks kucheny, lazienka, duzy taras) nad samym morzem, z widokiem na morze i Korcule;)

w Dubrovniku przy samej starówce kwatera 80E za nocleg.

ceny 3-20wrzesnia 2007r.:)

hej :)
mozesz mi polecic jakis nocleg blisko wody jade z pontonem i nie chce mi sie go daleko nosic
z gory dzieki
Jozef
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jozef » 27.01.2008 23:08

Napisz do mnie to czi wysle oferty.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jozef

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone