Z napisał(a):Bocian w dupę z tymi oszczędnościami..........
Uważaj bo jeszcze kogoś urazisz...
Z napisał(a):Bocian w dupę z tymi oszczędnościami, ja w tym roku zabieram około dziesięciu litrów naszej gorzały oraz dwa pojemniki po wodzie mineralnej 25l pełne ogórków małosolnych ponieważ takiej księżycówy oraz ogóreczków Chorwaci nigdy nie zrobią,mogę jeść ichniejszą chabaninę tydzień lecz dłużej nie żdzierzę a póżniej terroryzuję każdego znajomego który przyjezdża o ogórki kwaszone lub szczyt luksusu-małosolne.
.png)
Z napisał(a):Bocian w dupę z tymi oszczędnościami, ja w tym roku zabieram około dziesięciu litrów naszej gorzały oraz dwa pojemniki po wodzie mineralnej 25l pełne ogórków małosolnych ponieważ takiej księżycówy oraz ogóreczków Chorwaci nigdy nie zrobią,mogę jeść ichniejszą chabaninę tydzień lecz dłużej nie żdzierzę a póżniej terroryzuję każdego znajomego który przyjezdża o ogórki kwaszone lub szczyt luksusu-małosolne.

.png)

ynka napisał(a):Z napisał(a):Bocian w dupę z tymi oszczędnościami, ja w tym roku zabieram około dziesięciu litrów naszej gorzały oraz dwa pojemniki po wodzie mineralnej 25l pełne ogórków małosolnych ponieważ takiej księżycówy oraz ogóreczków Chorwaci nigdy nie zrobią,mogę jeść ichniejszą chabaninę tydzień lecz dłużej nie żdzierzę a póżniej terroryzuję każdego znajomego który przyjezdża o ogórki kwaszone lub szczyt luksusu-małosolne.
Z, to chyba uzależnienie od ogórków

.png)
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Z napisał(a):Bocian w dupę z tymi oszczędnościami, ja w tym roku zabieram około dziesięciu litrów naszej gorzały oraz dwa pojemniki po wodzie mineralnej 25l pełne ogórków małosolnych ponieważ takiej księżycówy oraz ogóreczków Chorwaci nigdy nie zrobią,mogę jeść ichniejszą chabaninę tydzień lecz dłużej nie żdzierzę a póżniej terroryzuję każdego znajomego który przyjezdża o ogórki kwaszone lub szczyt luksusu-małosolne.
Z, to chyba uzależnienie od ogórków
No przeca, że nie od wódy
.png)
ynka napisał(a):hrupek666 napisał(a):Teraz w modzie jest EKO
Ja uwielbiam eko zestawy,swojak bimber i swojak ogórek;
P.S
Piję dziśi parę razy pewnie tu zajrzę
Hrupek, niestety naszą dyskusje o modzie przenieśli gdzie indziej
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.