Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chodzi mi o apartament a3 zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w drugiej połowie sierpnia chca 30euro, jedziemy z dziecmi wiec musze miec pewne kwatery bez niespodzianek.
Zapytaj czy jest klimatyzacja bo w opisie nie ma i to ma na pewno wpływ na cenę. Z dziećmi wolalabym klimatyzację, zresztą bez dzieci też wolalabym spokojną noc w temperaturze nie przekraczającej 25 stopni.
byłem w A3 w sierpniu 2009 r. tylko 4 dni,małe apartamenty ,bez klimy ale ok. Plaże obok apartamentu słabe, płyty i kamienie ale woda niezbyt przypadła do gustu , na lepsze plaże dojechać trzeba samochodem.
Było bardzo gorąco prawie 40 st.C bez klimy ciężko zasnąć.
dziekuje za informacje czekam na dlasze do srody musze zarezerwowac kwatere....a moze jakies inne namiary w tej miejscowosci albo cos w poblizu zalezy nam na malej odlegolosci od polski jestem z wrocławia. moze cos w Moscenicka Draga?
PATRYCJA2901 napisał(a):chodzi mi o apartament a3 zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Z tego, co widzę apartamenty są w Seline, nie w Starigradzie Jeśli na granicy ze Straigrad to będziesz mieć blisko na plażę - opis plaży w mojej relacji, a do centrum Starigradu ok. 1,5 -2 km, więc nie będzesz co krok musiała oglądać kolejnej niezbędnej pamiątki z Cro
Jeśli chodzi o wodę - jest ok: przejrzysta, bez śmieci, przy brzegu mogą być liście i odrobina glonów. Wieczorem poszukam zdjęcia wody i tu wstawię.
Jedź śmiało
DZIEKUJE SLICZNIE I CZEKAM NA ZDJECIA.....TAK POMYLKA W NAZIE MIEJSCOWOSCI ALE DLATEGO ZE JESTEM TU NOWA I PIERWSZY RAZ JEDZIEMY DO CHORWACJI ZLE DOCZYTALAM.POZDRAWIAM
PATRYCJA2901 napisał(a):DZIEKUJE SLICZNIE I CZEKAM NA ZDJECIA....
Uwaga na przyszłość, Wiem, że jesteś nowa, ale podobnie jak w komunikatorach i tutaj wielkie litery oznaczają krzyk, a jeden z moderatorów zaraz zwróci Ci uwagę na ogonki w polskich literkach