Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś korzystał z apartamentychorwacja.pl?(apartmanij.hr)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukas63
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas63 » 10.07.2012 09:32

Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość :)

Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowano 10.07.2012 13:07 przez lukas63, łącznie edytowano 1 raz
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.07.2012 11:57

Chyba "apartmanija".
Na stronie startowej jest jasna informacja, że to portal ogłoszeniowy (nie agencja pośrednictwa) i że służy do bezpośredniego kontaktu z właścicielami kwater.
Pozdrawiam
Dżejan
Cromaniak
Re: Czy ktoś korzystał z apartamentychorwacja.pl?(apartmanij

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 15.08.2025 12:31

czy na tym portalu cena pobytu jest od apartamentu czy osoby?
bo coś tanio mi wychodzi jakby było od apartamentu...
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 15.08.2025 13:30

Ceny apartamentów są podawane za apartament. I określa się ile osób tam może mieszkać.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 15.08.2025 17:32

Marlowe1994 napisał(a):Ceny apartamentów są podawane za apartament. I określa się ile osób tam może mieszkać.

Potwierdzam, korzystałem.
Dodatkowo te same kwatery potrafią tutaj być dużo tańsze niż na znanych portalach.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 15.08.2025 17:36

Bo to nie pośrednik tylko drogowskaz do właścicieli apartmanów.
dekoder
Croentuzjasta
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoder » 15.08.2025 18:14

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Chyba "apartmanija".
Na stronie startowej jest jasna informacja, że to portal ogłoszeniowy (nie agencja pośrednictwa) i że służy do bezpośredniego kontaktu z właścicielami kwater.
Pozdrawiam

W Polsce, wchodząc z polskiego adresu ip, funkcjonuje jako apartamentychorwacja.pl
dekoder
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoder » 15.08.2025 18:16

lukas63 napisał(a):Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość :)

Mój pierwszy po długiej przerwie wyjazd do HR rezerwowałem przez ten portal. Bezpośredni kontakt z wlaścicielem.
michał1234
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michał1234 » 16.08.2025 07:49

dekoder napisał(a):
lukas63 napisał(a):Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość :)

Mój pierwszy po długiej przerwie wyjazd do HR rezerwowałem przez ten portal. Bezpośredni kontakt z wlaścicielem.

Odpowiedziałeś na post z 2012 roku…
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 29.09.2025 07:32

michał1234 napisał(a):
dekoder napisał(a):

Odpowiedziałeś na post z 2012 roku…

:lezekwicze: ale przynajmniej autor pytania doczekał się na odpowiedź :)
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 29.09.2025 07:34

Ale ja też od kilku lat korzystam z tego portalu , piszę albo prywatne wiadomości przez e-mail do gospodarzy , albo przez formularz .
Niektórzy odpowiadają szybko, niektórzy po kilku dniach , ale można coś znaleźć fajnego i zobaczyć na mapce gdzie kwatera się znajduje .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone