Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ceny apartamentów są podawane za apartament. I określa się ile osób tam może mieszkać.
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Chyba "apartmanija".
Na stronie startowej jest jasna informacja, że to portal ogłoszeniowy (nie agencja pośrednictwa) i że służy do bezpośredniego kontaktu z właścicielami kwater.
Pozdrawiam
.png)
lukas63 napisał(a):Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość
Pozdrawiam
.png)
dekoder napisał(a):lukas63 napisał(a):Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość
Pozdrawiam
Mój pierwszy po długiej przerwie wyjazd do HR rezerwowałem przez ten portal. Bezpośredni kontakt z wlaścicielem.
.png)
michał1234 napisał(a):dekoder napisał(a):lukas63 napisał(a):Czy ktoś korzystał z tego serwisu? macie jakieś doświadczenie? Na ich stronie nie ma żadnego regulaminu - jedyna opcja to kontaktowanie się przez formularz przy danej ofercie - to jest jakiś pośrednik czy bezpośrednio się konktaktujemy z właścicielem tych obiektów? Z góry dzięki za każdą wiadomość
Pozdrawiam
Mój pierwszy po długiej przerwie wyjazd do HR rezerwowałem przez ten portal. Bezpośredni kontakt z wlaścicielem.
Odpowiedziałeś na post z 2012 roku…
ale przynajmniej autor pytania doczekał się na odpowiedź .png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje