Janusz Bajcer napisał(a):Penelopa napisał(a):O to super a w jakie miejsce co byś polecił naprawdę ja też jadę ale do Pag/Dinjiska ogólnie chcemy zwiedzić całą wyspę itd.
W tym roku jedź na Pag - a w następnych latach w inne super miejsca.![]()
Wyspa Pag
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Penelopa napisał(a):O to super a w jakie miejsce co byś polecił naprawdę ja też jadę ale do Pag/Dinjiska ogólnie chcemy zwiedzić całą wyspę itd.
W tym roku jedź na Pag - a w następnych latach w inne super miejsca.![]()
Wyspa Pag
.png)
gslawek napisał(a):mam dowód że liczba turystów nie będzie mniejsza.
bióro przez które mam zrobioną rezerwacje na ten rok, poinformowało mojego kolegę który chciał zarezerwować apartament w tym samym miejscu co ja ŻE NIE MA JUŻ MIEJSC
.png)
mam dowód że liczba turystów nie będzie mniejsza.
bióro przez które mam zrobioną rezerwacje na ten rok, poinformowało mojego kolegę który chciał zarezerwować apartament w tym samym miejscu co ja ŻE NIE MA JUŻ MIEJSC
.png)
marcin.k napisał(a):Na początku lutego wysłałem z zapytaniem ok. 80 maili na chorwackie adresy, i co najmniej 1/3 gospodarzy odpisała, że wszystko ma wynajęte (15-22 sierpnia - Podgora i okolice, Stari Grad). Wiem, że to z okresu "sprzed zamieszania", ale raczej naprawdę chętnym na wyjazd niewiele to zmieni.
niezawodny napisał(a):marcin.k napisał(a):Na początku lutego wysłałem z zapytaniem ok. 80 maili na chorwackie adresy, i co najmniej 1/3 gospodarzy odpisała, że wszystko ma wynajęte (15-22 sierpnia - Podgora i okolice, Stari Grad). Wiem, że to z okresu "sprzed zamieszania", ale raczej naprawdę chętnym na wyjazd niewiele to zmieni.
Primo 1/3 to nie 3/3 a secundo ten termin to absolutny szczyt sezonu.
.png)
.png)
Kir napisał(a):Serbskie enklawy znajdują się też blisko Dubrovnika. Tyle że tam Serbowie są w mniejszości i raczej nie powinno być problemów.
Gorzej gdy Polska uzna Kosowo - wtedy na pewno przez enklawę czy w pobliżu bym się nie pchał
.png)
.png)
.png)

.png)
darko napisał(a):Też się zastanawiam nad wyjazdem do cro i to już 26 kwietnia , moja zona sie troche obawia , a ja nie mam czasu nawet popatrzeć w telewizor co tam się dzieje , przeczytałem wasze posty i dalej nie jestem pewien, myślałem o itali ale wolałbym cro , i cały czas myślę
.png)
darko napisał(a):Łobza nie Łobezu!!!
Autostradami jadę około 20 godzin , ale myślę o okolicach zadaru , może trogir, może makarska jeszcze nie wiem , szukam jakiejś chaty do wynajęcia, a może pojadę w ciemno ??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi