Jurek napisał(a):...
P.S. Granaty ostatnio widziałem w Tesco, kupię ze cztery!
Jak kupisz cztery to dwa dostaniesz gratis

Jurek napisał(a):...
P.S. Granaty ostatnio widziałem w Tesco, kupię ze cztery!

.png)
Zabawne pytałam z ciekawości bo inni mi się wychwalali że jest jak w domu tu Lidl i tam Lidl dlatego pytam
.png)
Pytałam z ciekawości bo inni opowiadali że ich tam sporo a ja na to popytam na Forumniezawodny napisał(a):Penelopa napisał(a):Mam pytanie moi mili czy wiecie może ile kosztuje pro na wyspę Pag z Karlobag?
Wiemy. Nic nie kosztuje. Od 15 lat prom nie pływa już z Karlobagu - najwyższy czas zainwestować w nowszą mapę
Penelopa napisał(a): i ile się płynie i jakie są ceny i warunki,bardzo proszę o informacje w tej sprawie
j/wPenelopa napisał(a): i mam jeszcze jedno takie pytanie ile jest Lidlów super marketów w Chorwacji?
Pierwsze słyszę żeby kogoś interesowała ilość Lidlów w HR ale OK - jesteś pierwsza która o to pyta.![]()
No to ile jest Lidlów w Chorwacji![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
Przecież już się tam nic takiego złego nie dzieje jak działo jak widać cisza nic nie piszą nic nie mówią ja polecam Grecję ale komunikacja itd jest tam gorsza niż w Chorwacji tam żyją innym życiemLRobert napisał(a):Ja zaczynam się trochę martwić sytuacją. Myślałem trochę o Grecji-juz nawet zaczałem czytać przewodnik. Niestety trzeba trochę pojechać przez Jugosławię i Macedonię lub Rumunię i Bułgarię. Trochę mnie martwi sytuacja na Bałkanach. Może do wakacji się nic nie pogorszy.
.png)
Penelopa napisał(a):.... a mapę mam 2008 ale wyskoczyła mi mapka z mojego biura podróży ze promem bliżej ale dobrze wiedzieć że od dawna nie pływają ja tam moge płynąć na Pag na około

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Penelopa napisał(a):.... a mapę mam 2008 ale wyskoczyła mi mapka z mojego biura podróży ze promem bliżej ale dobrze wiedzieć że od dawna nie pływają ja tam moge płynąć na Pag na około
Penelopo - Pag to taka wyspa, że można na nią wjechać mostem![]()
Promem w/g Jadroliniji tez można, ale na trasie Prizna - Žigljen
.png)

.png)
Penelopa napisał(a):Dzięki.Janusz Bajcer napisał(a):Paski most mimo. że stary - jest bezpieczny - w 2000 roku była jego rekonstrukcja.
.png)
Dzięki jeszcze raz zdjęcia piękne aż dech zapiera co raz bardziej nie mogę się doczekać wyjazdu tam ale lipiec już nie daleko:))Janusz Bajcer napisał(a):Penelopa napisał(a):Dzięki.Janusz Bajcer napisał(a):Paski most mimo. że stary - jest bezpieczny - w 2000 roku była jego rekonstrukcja.
Pozdrawiam z wysokiego, bezpiecznego mostu![]()
![]()
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi