Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 28.01.2009 16:38

Powtórzymy jeszcze raz słowa Wenty w przerwie przed ostatnimi 15 sekundami meczu Twardy głos trenera: ONI WYCOFUJĄ BRAMKARZA, PRZECHWYTUJEMY I RZUCAMY, MAMY 15 SEKUND, TO DUŻO CZASU

TO SŁOWA DO ENCYKLOPEDII TO SIE POWINNO WPAJAC MŁODYM SPORTOWCOM TO JEST PODEJSCIE PRZYSZLYCH MISTRZOW!!!!!!
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 28.01.2009 17:01

Roksa_ napisał(a):Tyle lat grałam, ale takiego czegoś w meczu nie zaznałam :)

Pewnie w Sośnicy :D pamiętam dawne mecze piłkarek Cracovii z Sośnicą. :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2009 17:02

Dromader napisał(a): A co gdyby :roll: Polska wygrała w finale po nudnym, nieekscytującym meczu :?: Czy moglibyśmy wtedy narzekać na to, że poza dwoma meczami w grupie zespół nic "extra" nie pokazał :?: 0,

Po pierwsze - zwycięzców się nie sądzi-nie ja to wymyśliłem ale będę się tego trzymał :wink:
Po drugie-do tego jednak trzeba dwóch zwycięstw czyli optyka będzie się zmieniać i będzie można ukuć teorię,że forma miała rosnąć z meczu na mecz i tak było w założeniach...
Po trzecie - a jeśli po emocjonujących meczach ,w których jednak popełnimy ileś tam błędów ,będziemy ostatecznie na czwartym-mówią najgorszym ,miejscu?
Jak myślisz jakie bedą komentarze tych,którzy dzisiaj podziwiają geniusz trenera i zawodników ,piejąc z zachwytu?
Założe się ,że większość psy będzie wieszać a reszta powtórzy moja diagnozę ,że mieliśmy ( na razie)więcej szczęścia niż rozumu :wink:
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 28.01.2009 17:52

krakuscity napisał(a):
Roksa_ napisał(a):Tyle lat grałam, ale takiego czegoś w meczu nie zaznałam :)

Pewnie w Sośnicy :D pamiętam dawne mecze piłkarek Cracovii z Sośnicą. :wink:

Ano kilka dobrych lat w Sośnicy,a później przez rok w Szkole Mistrzostwa Sportowego.... mieszczącej się też w Sośnicy, tak że hali nie zmieniłam :)

Eh te czasy, kiedy Sośnica vice mistrzem Polski bywała :wink:
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 28.01.2009 18:40

m82m napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Ivano_Balić

To jest wizytówka! :D

Polska BIAŁOCZERWONI!!!!

W finale po przeciwnej stronie , też będzie wizytówka :D

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Karabatic

Niech wygra najlepszy :!: :!: :!:
hrehor
Cromaniak

Postnapisał(a) hrehor » 28.01.2009 19:32

czyli Polacy :D
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 28.01.2009 19:54

hepik napisał(a):Założe się ,że większość psy będzie wieszać a reszta powtórzy moja diagnozę ,że mieliśmy ( na razie)więcej szczęścia niż rozumu :wink:

Nawet jeśli w tych mistrzostwach nic więcej już się nam ugrać nie uda (obym się mylił :D ) to myślę,że na szym chłopakom za te trzy mecze zagrane w Zadarze należy się duży szacunek,bo tylu emocji sportowych to ja już od lat nie przeżyłem.I dlatego, przynajmniej ja, nie zamierzam na nikim psów wieszać nawet wtedy gdy zajmiemy 4 miejsce.... :D :D
armar
Cromaniak

Postnapisał(a) armar » 28.01.2009 20:24

Zgadzam się w zupełności z Wojanem , nie ważne tak naprawdę co będzie dalej ( chociaż oczywiście kibicuje i chce jak najlepiej ) , wielki szacunek należy się naszym za to że pokazali charakter i serce do walki , a takie koncówki jak z Norwegią tworzą historię i na zawsze zapadają w pamięć ( kurcze nawet moja żona , która rzadko towarzyszy mi jak kibicuję , darła sie w niebogłosy z emocji 8O ).....

mkm napisał(a):Chcialbym , by w finale zagrała Chorwacja z Francją Wtedy okazałoby się kto jest w końcu najlepszym zawodnikiem na świecie . Chorwat Ivano Balić , czy też Serb Nikola Karabatic

No może byś tak cofnął to przynajmniej do piątku :? , ja bym wolał pojedynek Karabatic kontra nasza obrona ze Szmalem :D
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 28.01.2009 20:40

armar napisał(a):Zgadzam się w zupełności z Wojanem , nie ważne tak naprawdę co będzie dalej ( chociaż oczywiście kibicuje i chce jak najlepiej ) , wielki szacunek należy się naszym za to że pokazali charakter i serce do walki , a takie koncówki jak z Norwegią tworzą historię i na zawsze zapadają w pamięć ( kurcze nawet moja żona , która rzadko towarzyszy mi jak kibicuję , darła sie w niebogłosy z emocji 8O ).....

mkm napisał(a):Chcialbym , by w finale zagrała Chorwacja z Francją Wtedy okazałoby się kto jest w końcu najlepszym zawodnikiem na świecie . Chorwat Ivano Balić , czy też Serb Nikola Karabatic

No może byś tak cofnął to przynajmniej do piątku :? , ja bym wolał pojedynek Karabatic kontra nasza obrona ze Szmalem :D

Każdy ma prawo mieć marzenia :) Ale Twój wymarzony pojedynek ,jest mało prawdopodobny , wręcz nierealny :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.01.2009 21:10

Skoro ojciec Nikoli był Chorwatem , to jak jego syn może być Serbem :?: :lol:

Obecnie Nikola jest obywatelem Francji.
W meczu grupowym Chorwacja bez Balica wygrała z Francją z Karabaticem.

http://www.croatia2009.com/news.php?id=413
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 28.01.2009 21:14

Janusz Bajcer napisał(a):

Skoro ojciec Nikoli był Chorwatem , to jak jego syn może być Serbem :?: :lol:

Obecnie Nikola jest obywatelem Francji.
W meczu grupowym Chorwacja bez Balica wygrała z Francją z Karabaticem.

http://www.croatia2009.com/news.php?id=413

Janusz wybacz... , ale nie znasz się na sporcie :wink:
Dromader
Cromaniak

Postnapisał(a) Dromader » 28.01.2009 21:27

hepik napisał(a):
Dromader napisał(a): A co gdyby :roll: Polska wygrała w finale po nudnym, nieekscytującym meczu :?: Czy moglibyśmy wtedy narzekać na to, że poza dwoma meczami w grupie zespół nic "extra" nie pokazał :?: 0,

Po pierwsze - zwycięzców się nie sądzi-nie ja to wymyśliłem ale będę się tego trzymał :wink:
Po drugie-do tego jednak trzeba dwóch zwycięstw czyli optyka będzie się zmieniać i będzie można ukuć teorię,że forma miała rosnąć z meczu na mecz i tak było w założeniach...
Po trzecie - a jeśli po emocjonujących meczach ,w których jednak popełnimy ileś tam błędów ,będziemy ostatecznie na czwartym-mówią najgorszym ,miejscu?
Jak myślisz jakie bedą komentarze tych,którzy dzisiaj podziwiają geniusz trenera i zawodników ,piejąc z zachwytu?
Założe się ,że większość psy będzie wieszać a reszta powtórzy moja diagnozę ,że mieliśmy ( na razie)więcej szczęścia niż rozumu :wink:

Dalej nie polemizuję, bo nie o to chodzi, żeby kogokolwiek przekonywać ....
"mieliśmy ( na razie)więcej szczęścia niż rozumu" - całkowicie błędne i krzywdzące myślenie. Rzeczywiście nie wszystko wychodziło zawsze tak jak trzeba, ale takie stwierdzenie to, przepraszam, :smo: , kojarzy mi się z gościem, którego jedyny ruch dotyczy pójścia po kolejne piwo podzczas oglądania TV
Popatrzmy na to obiektywnie i KIBICUJMY :o
Pozdrawiam,
armar
Cromaniak

Postnapisał(a) armar » 28.01.2009 21:32

mkm napisał(a):Każdy ma prawo mieć marzenia Ale Twój wymarzony pojedynek ,jest mało prawdopodobny , wręcz nierealny

Jaki nierealny!!! Nierealna była końcówka z Norwegią ,........ no chyba że Karabatic będzie kontuzjowany ......
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2009 21:45

Dromader napisał(a):Dalej nie polemizuję(...)

i następuje wywód... :wink:

.zawsze mnie to rozwala ...
Polityk X do polityka Y -Nie chciałbym powiedzieć żeś pan cham,złodziej i prostak a by Pana nie obrazić :lol:

Reasumując-jeśli polemizujesz,to nie pisz ,że nie polemizujesz a jeśłi nie polemizujesz to po prostu nie pisz polemiki przy okazji próbując obrazić insynuacją o pijanym kibicowaniu . OK ? :D
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 28.01.2009 21:56

armar napisał(a):
mkm napisał(a):Każdy ma prawo mieć marzenia Ale Twój wymarzony pojedynek ,jest mało prawdopodobny , wręcz nierealny

Jaki nierealny!!! Nierealna była końcówka z Norwegią ,........ no chyba że Karabatic będzie kontuzjowany ......

Zobaczymy już wkrótce :)

Poprawiłem cytowanie - mod Leszek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej. - strona 25
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone