.png)
Leon napisał(a):...to jest oczewiste ze jezeli Polaci wigraja w piatek bende w finale kibicowac Polakom 200%...

Biker_HR napisał(a):Dzięki temu, że Leszek mile widziane, czują się w Chorwacji, jak w domu!
.png)
Leon napisał(a):...to jest oczewiste ze jezeli Polaci wigraja w piatek bende w finale kibicowac Polakom 200%...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Leon napisał(a):...to jest oczewiste ze jezeli Polaci wigraja w piatek bende w finale kibicowac Polakom 200%...
No to już jest dobrzeskoro Leon dopuszcza myśl, że Polacy mogą wygrać
![]()

- Chamstwo i bezczelność! Zostaliśmy oszukani w najbardziej gówniany sposób. To jakiś koszmar - bez owijania w bawełnę skomentował były kapitan reprezentacji Niemiec, obecnie ekspert RTL, Markus Baur. - Olbrzymi skandal. Oszustwo klasy światowej - ocenił rezerwowy bramkarz Silvio Heinevetter. - Znów to samo gówno - dodał kołowy Sebastian Preiss. - Nie zasłużyliśmy na porażkę. Ci gówniani sędziowie nas oszukali - w podobnym tonie wypowiedział się kontuzjowany Michael Krauss.
.png)
.png)
hepik napisał(a):Dromader napisał(a):Bez złośliwości powiem, że zawsze warto wierzyć do końca
Z tą wiara to slogan choc słuszny![]()
Ja tam myślę,że wczoraj w 58 min z sekundami ,gdy Norwegia prowadziła 2 bramkami i miała piłkę nie było nikogo kto wierzył...trzeba byc niewyobrażalnym frajerem,żeby takie coś przegrać...jasne,że się cieszyć trzeba ale prawda jest taka ,że zagraliśmy kiepsko.
Bo kiedy się gra dobrze nie trzeba boskiej ingerencji w postaci cudu![]()
Wystarczył gwizdek sędziego (dobrze ,że nie sędziował Hovard Webb) gdy Siódmak faulując (albo na pograniczy faulu) odbierał piłę Norwegowi i od wczoraj byśmy wieszali psy na Polakach zamiast sie zachwycać "geniuszami"
A mój komentarz po pierwszej rundzie trzeba bedzie przeanalizować po zakończeniu MŚ.
Jeśli zagramy w finale ,nie mówiąc o złocie, odszczekam uroczyście ,długo i pod najniższym stołem.
Na razie prawda jest taka-zagraliśmy dwa fantastyczne mecze (Serbia i Dania-tyle,że wtedy praktycznie bez presji,bo wydawało się wszystko już przegrane,jeden niezły z Rosja wcześniej a poza tym fatalnie z Niemcami i Mołdawią ,kiepsko z Norwegią)
Z Chorwatami obawiam się polegniemy jak dwa lata temu z Niemcami w finale-bez walki...obym sie mylił i musiał odszczekać
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.