yzedef napisał(a):karin74 napisał(a):piekara114 napisał(a):Dobrze Ci idzie. Chyba 5 razy można zmieniać termin, tak gdzieś czytałam.karin74 napisał(a):Mąż już po, a mnie się udało przyspieszyć szczepienie z 29 na 11 maja... będziemy próbować dalej
O to nie wiedziałam...o to juz moja 2 zmiana
Spokojnie, nie jest to prawda sam zmieniałem już kilka razy bo poluję na coraz lepszy termin tak jak Ty.
Nie ma nigdzie ani słowa o takim czymś, zresztą system sam mi już z 3 razy zmieniał termin.
W piątek obdzwoniłem masę przychodzi i po pierwsze 90% nie odbiera telefonów, te co odbierają mają terminy - druga połowa maja i każde okienko od razu jest zajmowane przez kogoś z listy rezerwowej. Trzeba by w końcu dnia podjechać do jakiegoś większego punktu szczepień i może wtedy coś się uda.
Najlepszy rozwiązaniem jest też numer 989 bo tu faktycznie można coś "upolować" ale trzeba na to cierpliwości.
Ja właśnie zmieniałam pod nr 989. Podczas szczepienia męża pielgniarka zasugerowała mu żebym dzwonila do nich bo może sie uda wczesniej. Szczepienia odbywaja sie w szpitalu to sądzę, że dysponuja dużymi zapasami

.png)
.png)
.png)