.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Trzeba by było płacić za nadgodziny, więc wiadomo....no i w PL święta trzeba świętować na całego, nie ważna pandemia.....mchrob napisał(a):Tylko nie wiem dlaczego przez święta nie szczepili jak w Niemczech się dało szczepić bez przerw.
.png)
amatus1 napisał(a):piekara114 napisał(a):Trzeba by było płacić za nadgodziny, więc wiadomo....no i w PL święta trzeba świętować na całego, nie ważna pandemia.....mchrob napisał(a):Tylko nie wiem dlaczego przez święta nie szczepili jak w Niemczech się dało szczepić bez przerw.
W to akurat co do kasy to wątpię, mam kolegę pielęgniarza i teraz robi kokosy, bierze pełno dyżurów w karetce covidowej. Wydaje mi się, że w 2- 3 dni nadrobić można niedziele świąteczną, dać ludziom odpocząć, to nie są roboty, ale brakuje szczepionek ( zaraz bedzie znowu komunikat, ze firmy sie nie wywiazuja itd), dzis na infolinii powiedziano mi ze niestety różnie z tym bywa, mnie zadziwia ze można tam sie bez problemu dodzwonić ale niestety termin dalej zostaje na 25 maja a maja blisko 70 lat. Wkurza mnie to, ze wiele miejsc nie chce szczepić, ma to w dupie, sa zamknięci za telefonami ( u teściów w mieście Tuczno dwa pkt-przychodnie i żadna od początku nie chciała szcepić:()
.png)
majeczka napisał(a):W Poznaniu szczepią Moderną, mój mąż był zachwycony organizacją na MTP. Stwierdził, że podobnej sytuacji dawno nie przeżył, szybko, sprawnie i umiejętnie...
Rewelacja

.png)
boboo napisał(a):Tu masz fajny i aktualny stan:tami72 napisał(a):bo tez tu mieszkam...
https://impfdashboard.de/
.png)
Dobrze Ci idzie. Chyba 5 razy można zmieniać termin, tak gdzieś czytałam.karin74 napisał(a):Mąż już po, a mnie się udało przyspieszyć szczepienie z 29 na 11 maja... będziemy próbować dalej
.png)
piekara114 napisał(a):Dobrze Ci idzie. Chyba 5 razy można zmieniać termin, tak gdzieś czytałam.karin74 napisał(a):Mąż już po, a mnie się udało przyspieszyć szczepienie z 29 na 11 maja... będziemy próbować dalej
.png)
tami72 napisał(a):dziekuje... ja dopiero w Grupie 6....
.png)
karin74 napisał(a):piekara114 napisał(a):Dobrze Ci idzie. Chyba 5 razy można zmieniać termin, tak gdzieś czytałam.karin74 napisał(a):Mąż już po, a mnie się udało przyspieszyć szczepienie z 29 na 11 maja... będziemy próbować dalej
O to nie wiedziałam...o to juz moja 2 zmiana
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko