alechandro napisał(a):Nic nie ma, szkoda czasu na ten syf.
Sprawdziłam u siebie, rzeczywiście nie ma, więc to wciąż usterka - bo przecież już mam termin szczepienia
.png)
więc kto wie co wstrzykną
.png)
Nefer napisał(a):wikol napisał(a):Nefer napisał(a):My z żoną 40+ mamy termin zmieniony na 17 i 18 maja na Narodowym.
Witaj w klubie, my też na Narodowym
Na stadionie chyba mają niezły przerób, bo z kim nie rozmawiam o szczepieniu, to tam dostał termin.
Nefer napisał(a):A próbowałeś przez telefon nr 989Jeden kolega tak dzisiaj około południa zmienił termin na majowy.
alechandro napisał(a):Nefer napisał(a):A próbowałeś przez telefon nr 989Jeden kolega tak dzisiaj około południa zmienił termin na majowy.
Pod tym numerem nie obsługują peseli 44-latków.
.png)
Katerina napisał(a):Moja własna matkamówiła" zarejestruj chęć szczepieina" - nie posłuchałam , żałuję, przy tej całej awarii kilka koleżanek się złapało
![]()
![]()
.png)
alechandro napisał(a):Nefer napisał(a):A próbowałeś przez telefon nr 989Jeden kolega tak dzisiaj około południa zmienił termin na majowy.
Pod tym numerem nie obsługują peseli 44-latków.
wikol napisał(a):Nie wiem jak w inne dni, ale dziś rano z całej Warszawy dostępny na stronie był tylko Narodowy.
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Chodzi o moją żonę, ja już po 2 dawkach. Sęk w tym, że w styczniu nie podejmo
wała czynności i to jest prawdopodobnie problemem. No to czekamy.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko