Masz rację, można się było rejestrować od 15. Mój błąd.
.png)
Bravik napisał(a):woojtekg napisał(a):Pewnie zaczną od najmłodszych.
I nie panikuj już.
Chyba od najstarszych?
.png)

.png)
Bravik napisał(a):Magda O. napisał(a):14 dni od drugiej dawki, ponad 14 dni od pierwszej dawki. Ja się na pewno nie załapię, bo chcę jechać na początku maja
Chyba, że wystarczy pierwsza dawka.![]()
.png)
Bravik napisał(a):kadetdudi napisał(a):piekara114 napisał(a):Czemu nieaktualne?
Skoro skierowania zostały odblokowane to zgodnie z zapowiedziami powinny być aktywne 90 dni.
Teraz piszą, że usterka systemu. Ale chyba Ci co się zapisali to będą mieć szczepienie.
Sytuacja na tę chwilę: ci, którzy w styczniu wyrazili chęć zaszczepienia, a mają 40 i więcej lat będą zaszczepieni. Błędem systemu jest wyznaczanie bardzo bliskich terminów szczepień najmłodszym z tej puli. Teraz ci którzy mają wyznaczane terminy na początek kwietnia, będą mieli te terminy korygowane na maj. Podane dzisiaj terminy są nieaktualne.
Pozostali z tych roczników, a chętni na zaszczepienie, niestety będą musieli czekać na swoją kolej wg roczników.
.png)
Bravik napisał(a):Wikol, ty żyjesz?
wikol napisał(a):Bravik napisał(a):Wikol, ty żyjesz?
No ba.
Dziś świętuję pierwszą rocznicę rozpoczęcia 28-dniowej kwarantanny.
Życzę nam wszystkim spełnienia swoich tegorocznych marzeń wakacyjnych.
crackoine napisał(a):Do tych 40+ co zdążyli się zarejestrować na kwiecień mają oddzwaniać - konsultant lub automat - i proponować nowy termin.
A tak hipotetycznie - co jeżeli nie odbiorę telefonu?
Może jakiś znajomy ministra lub chociaż konsultanta tu jest i coś wie![]()
Mi dzisiaj przyznali termin na 06.04 (rocznik '74) - tylko 5 dni wytrzymać
Magda O. napisał(a):
Już doprecyzowałam - chodzi o szczepionki jednodawkowe.

.png)
wikol napisał(a):Narodowy Burdel Szczepień tyle w temacie.
Bravik napisał(a):O 13.30 konferencja prasowa Dworczyka na temat tego burdelu, jaki znowu zaaplikowali nam rządzący.
Tak że za bardzo nie przywiązuj się do tej daty.
.png)
Jak gdzieś czytałam (oólną zasadę przy próbach połączania), to po 3 próbach połączenia i braku reakcji, albo sami narzuca Ci termin albo usuną i sam będziesz musiał na nowo podjąć temat rejestracji. Każde z tych działań pędzie potwierdzone smsem, więc będziesz wiedział... Nie opłaca się nie odebrać.crackoine napisał(a):Do tych 40+ co zdążyli się zarejestrować na kwiecień mają oddzwaniać - konsultant lub automat - i proponować nowy termin.
A tak hipotetycznie - co jeżeli nie odbiorę telefonu?
Przy samym badaniu sprawdzają w systemie, kto chorował. Jeśli jesteś ozdrowieńcem to dostaniesz jedną dawkę.Bravik napisał(a):Bo np. ja mimo, ze jestem ozdrowieńcem, dostałem podwójnego Pfizera.Zajebiście to brzmi - podwójny Pfizer

.png)
Bravik napisał(a):Magda O. napisał(a):
Już doprecyzowałam - chodzi o szczepionki jednodawkowe.
A nie podali Ci, jaką szczepionką będziesz zaszczepiona?
Bo np. ja mimo, ze jestem ozdrowieńcem, dostałem podwójnego Pfizera.Zajebiście to brzmi - podwójny Pfizer
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko