Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Magda O.
Cromaniak
Re: Pandemia koronawirusa a wakacje 2021

Postnapisał(a) Magda O. » 01.04.2021 08:45

ruzica napisał(a):Nie za bardzo podoba mi się fakt, że przy pobycie dłuższym niż 10 dni będzie trzeba robić w cro kolejny test. Jakoś mi się nie uśmiecha marnowanie dnia wakacji na poszukiwanie punktów covidovych :?

Planują uruchomić dodatkowe punkty, ale faktycznie nie jest to komfortowe. Lepsze to jednak niż nic :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 08:50

Bravik napisał(a):Info z ostatniej chwili. Uruchamiają szczepienia tych osób z przedziału wiekowego 40 - 60 lat, które w styczniu wypełniły formularz zgłoszenia chęci zaszczepienia na pacjent.gov.pl.
Potwierdzone przez Dworczyka. Szczepienia po świętach.

Krzysiu SERDECZNE DZIĘKI za informację. zadzwoniłem i zapisałem żonę i siebie na szczepienia bez problemu na 11 kwietnia.
jak coś się nie poplącze WITAJ CHORWACJO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Magda O.
Cromaniak

Postnapisał(a) Magda O. » 01.04.2021 08:53

leswac napisał(a):
Bravik napisał(a):Info z ostatniej chwili. Uruchamiają szczepienia tych osób z przedziału wiekowego 40 - 60 lat, które w styczniu wypełniły formularz zgłoszenia chęci zaszczepienia na pacjent.gov.pl.

Krzysiu SERDECZNE DZIĘKI za informację. zadzwoniłem i zapisałem żonę i siebie na szczepienia bez problemu na 11 kwietnia.

A Wasze skierowania były widoczne? Wciąż nie mogę sprawdzić, czy mam skierowanie więc nie wiem, czy jest sens dzwonić, bo skoro ja go nie widzę, to oni również nie...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 08:56

SoftRM napisał(a):

Ja z żoną właśnie wypełniliśmy zgłoszenie że chcemy być zaszczepieni ,
dzisiaj rano na swoich kontach E-pacjent mieliśmy skierowania na szczepienia ,
szczepienie już 8 kwietnia szczepionką pfizer oboje rocznik 73

No to macie farta. Bo ja nawet zalogować się nie mogę do tego burdelu, zwanego pacjent.gov.pl.
SoftRM
Croentuzjasta

Postnapisał(a) SoftRM » 01.04.2021 08:57

Magda O. napisał(a):
leswac napisał(a):

A Wasze skierowania były widoczne? Wciąż nie mogę sprawdzić, czy mam skierowanie więc nie wiem, czy jest sens dzwonić, bo skoro ja go nie widzę, to oni również nie...

Tak skierowania były widoczne w profilu na E-pacjent ( teraz się nie sprawdzi strona padła....)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 08:58

Magda 989 załatwiłem. Czekać na komendę w telefonie do rejestracji osób uprawnionych wiekowo i nie zwracać uwagi na swój wiek. każą wcisnąć 1 i dalej wciskasz 1 i przedstawiasz się i mówisz że chcesz się zaszczepić ale masz tyle i tyle lat. czy jest możliwość. facet od razu znalazł termin i zapisał. mam potwierdzenie na smsa. :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 08:59

leswac napisał(a):

Info wysłałem specjalnie z myślą o Tobie, żebyś przestał nas dręczyć swoimi huśtawkami nastroju. 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:00

Jak chcecie się załapać na szczepienia jak pisał Krzyś DZWONIĆ 989 nie przez neta bo system padł i nic z tego......
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:02

Bravik napisał(a):
leswac napisał(a):

Info wysłałem specjalnie z myślą o Tobie, żebyś przestał nas dręczyć swoimi huśtawkami nastroju. 8)

Krzyś w tym roku choć ciężki jestem optymistą nie zauważyłeś że nie zatruwam już Wam życia i forum. :smo: :smo: :smo:
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 01.04.2021 09:04

Narodowy Burdel Szczepień tyle w temacie.
petr
Croentuzjasta

Postnapisał(a) petr » 01.04.2021 09:04

Mi udało się zapisać siebie i żonę jeszcze przez system o 08.15, 20 minut później już serwer zatkany i brak możliwości zalogowania się. Mam nadzieje że nie będzie żadnych opóźnień i cieszy, że szczepienie będzie Pfizerem.

Info najnowsze:

Część osób z grupy 40-59 lat zapisała się na terminy kwietniowe, ponieważ doszło do usterki. W związku z tym chwilowo zawieszam rejestrację, za co przepraszamy. Nie może być tak, że osoby młodsze zostaną zaszczepione przed seniorami - oświadczył minister Michał Dworczyk.
Ostatnio edytowano 01.04.2021 09:12 przez petr, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:05

https://www.money.pl/gospodarka/profil- ... 5216a.html
system nie działa awaria tylko 989
ja już mam na smsa potwierdzenia o szczepieniach z e-Zdrowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:11

Nowe info
Ci, nazwijmy to młodzi (40 -latki), którzy dostali terminy na początek kwietnia, zostaną przeniesieni na drugą połowę maja. Jak zwykle, tłumaczą to niedopatrzeniem.

System chyba zaczął działać, bo zapisałem się w sieci.
Ja, (rocznik 63) zarejestrowałem się na 29 kwietnia. Prezent sobie zrobię akurat dokładnie w urodziny. Zamiast Jacka Danielsa zapodam sobie podwójnego Pfizera :mrgreen: :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 01.04.2021 09:29 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:12

z ostatniej chwili 989 JUŻ NIE DZIAŁA nie dostępny :( :( :(
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2021 09:13

Bravik napisał(a):Nowe info
Ci, nazwijmy to młodzi (40 -latki), którzy dostali terminy na początek kwietnia, zostaną przeniesieni na drugą połowę maja. Jak zwykle, tłumacza to niedopatrzeniem.

System chyba zaczął działać, bo zapisałem się w sieci.
Ja, (rocznik 63) zarejestrowałem się na 29 kwietnia. Prezent sobie zrobiłem na urodziny. :mrgreen: :oczko_usmiech:

ja mam ponda 50 i żonka też więc myślę że nic się nie zmieni.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone