piekara114 napisał(a):Czemu nieaktualne?
Skoro skierowania zostały odblokowane to zgodnie z zapowiedziami powinny być aktywne 90 dni.
Teraz piszą, że usterka systemu. Ale chyba Ci co się zapisali to będą mieć szczepienie.
.png)
piekara114 napisał(a):Czemu nieaktualne?
Skoro skierowania zostały odblokowane to zgodnie z zapowiedziami powinny być aktywne 90 dni.
kadetdudi napisał(a):piekara114 napisał(a):Czemu nieaktualne?
Teraz piszą, że usterka systemu. Ale chyba Ci co się zapisali to będą mieć szczepienie.
.png)
woojtekg napisał(a):https://wiadomosci.wp.pl/szczepienia-na-covid-dla-mlodszych-rocznikow-michal-dworczyk-zapowiada-wstrzymanie-rejestracji-6624317178870304a
no to trochę dzwonienia będą mieli
Moim zdaniem nie ogarną tego i zostanie tak jak jest.
.png)
leswac napisał(a):Krzysiu jak wyraziłem chęć szczepienia 15 stycznia mam 52 roki i się dziś zapisałem to jak w końcu bo już zgłupiałem ?![]()
Bravik napisał(a):kadetdudi napisał(a):piekara114 napisał(a):Czemu nieaktualne?
Sytuacja na tę chwilę: ci, którzy w styczniu wyrazili chęć zaszczepienia, a mają 40 i więcej lat będą zaszczepieni. Błędem systemu jest wyznaczanie bardzo bliskich terminów szczepień najmłodszym z tej puli. Teraz ci którzy mają wyznaczane terminy na początek kwietnia, będą mieli te terminy korygowane na maj. Podane dzisiaj terminy są nieaktualne.
Pozostali z tych roczników, a chętni na zaszczepienie, niestety będą musieli czekać na swoją kolej wg roczników.
leswac napisał(a):Krzysiu jak wyraziłem chęć szczepienia 15 stycznia mam 52 roki i się dziś zapisałem to jak w końcu bo już zgłupiałem ?![]()

Magda O. napisał(a):Mam termin szczepienia na 29 kwietnia, jeśli się nic nie przesunie to jest dobrze

woojtekg napisał(a):Pewnie zaczną od najmłodszych.
I nie panikuj już.
.png)
Bravik napisał(a):leswac napisał(a):Krzysiu jak wyraziłem chęć szczepienia 15 stycznia mam 52 roki i się dziś zapisałem to jak w końcu bo już zgłupiałem ?![]()
Jeśli już, to mogłeś to zrobić dopiero 20 stycznia.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko