Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2021 17:33

Szkoda, że Sputnikiem nie szczepią. Dwie lornety przed, lorneta z meduzą po i od razu świat bardziej kolorowy. :oczko_usmiech:
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 01.05.2021 17:55

Tu jeszcze ciekawe wnioski z badań nad zaszczepionymi:
https://www.msn.com/de-de/nachrichten/coronavirus/corona-impfung-seltener-infiziert-und-weniger-ansteckend/ar-BB1gg3Mk?ocid=msedgntp
translator napisał(a):Zaszczepieni: rzadziej zakażeni, mniej zaraźliwi
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 01.05.2021 20:02

Jutro, o 11-tej, na Narodowym, jestem umówiona z niejakim Pfizerem. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2021 20:16

elka21 napisał(a):Jutro, o 11-tej, na Narodowym, jestem umówiona z niejakim Pfizerem. :D

Nie licz na zbyt dużo. To nie będzie długi, bo co najwyżej sześciotygodniowy związek. :mrgreen:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 01.05.2021 21:08

elka21 napisał(a):Jutro, o 11-tej, na Narodowym, jestem umówiona z niejakim Pfizerem. :D

Fajny ten Pfizer...ale drań jak ugryzie w rękę to boli. Ale głowa do góry :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.05.2021 21:25

Mnie ugryzł 2 razy :wink: ... i nic nie bolało. :lol:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 01.05.2021 21:31

Janusz Bajcer napisał(a):Mnie ugryzł 2 razy :wink: ... i nic nie bolało. :lol:

To masz szczęście...mnie kolega ugryzł dzisiaj. Ból ręki i zaczyna sie...gorączka 37.8, zaczyna mnie boleć wszystko.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2021 21:33

U mnie trzeci dzień po wkłuciu i ramię dalej boli. :?
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 01.05.2021 21:36

Bravik napisał(a):U mnie trzeci dzień po wkłuciu i ramię dalej boli. :?

Skubany ma wielkie zęby....ja mam juz temperaturę podwyższoną...dobrze, że weekend
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 01.05.2021 22:52

karin74 napisał(a):
Bravik napisał(a):U mnie trzeci dzień po wkłuciu i ramię dalej boli. :?

Skubany ma wielkie zęby....ja mam juz temperaturę podwyższoną...dobrze, że weekend

Przez pierwsze dwie doby dreszcze i lekki ból ramienia.
A od przedwczoraj całkowity zanik głosu (krtań), ból głowy i węzłów chłonnych szyjnych 8O Temperatura - 36,3 - 36,6.
Czy to możliwe, że tak manifestuje się reakcja poszczepienna? I to w czwartym dniu po szczepieniu :roll:

Ponoć wariant brytyjski często siada na krtań...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2021 23:22

Faktycznie, dziwna reakcja. Czy czasem nie złapałaś gdzieś tego świństwa? :?:
szewc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szewc » 02.05.2021 03:51

No cóż, zaczyna się, ale nie przeszkadzajcie sobie ... i działaniu spike protein. Piszcie dalej. Terminy, bieganina, ustawianie się w tym kompletnym szaleństwie. Fascynująca, ale równocześnie przerażająca lektura.
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 02.05.2021 04:29

Nie wiem czy to forum to dobre miejsce na taką dyskusję, a może i tak ??? Wielu z nas zadaje sobie pewnie to pytanie: szczepić się, czy nie???
Znam od ponad 30 lat człowieka(lekarz), który współpracuje z koncernami farmaceutycznymi wprowadzającymi nowe leki do obrotu medycznego. Jest odpowiedzialny za monitorowanie działań tych leków na pacjentach, którzy się zgodzili na ich podanie.Gość się nie szczepi i jego małżonka także nie (kardiolog, doktor nauk medycznych)
Mam syna po chorobie Kawasaki(motor to duma, a choroba to dżuma). Świat medyczny zauważył, że obecny wirus atakując dzieci daje podobny obraz zmian na ciele oraz może spowodować podobne skutki jak choroba kawasaki.
Kiedy syn zachorował były w obiegu dwa nowe leki o nie potwierdzonym działaniu. Syn był w stanie krytycznym.
Nie zdecydowaliśmy się na te nowe leki.
Synowi podano coś zupełnie innego. Obydwa leki sugerowane wcześniej szybko wypadły z "obiegu"
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 02.05.2021 06:48

szewc napisał(a):No cóż, zaczyna się, ale nie przeszkadzajcie sobie ... i działaniu spike protein. Piszcie dalej. Terminy, bieganina, ustawianie się w tym kompletnym szaleństwie. Fascynująca, ale równocześnie przerażająca lektura.
Przerażające jest to, że mimo dostępu do edukacji i wiedzy istnieją wciąż takie indywidua.

Takie pytania (z wprowadzeniem).
Intro:
Teraźniejsza pandemia jest ponoć elementem planu. Planu przeprowadzanego przez NWO, Naród Wybrany i oczywiście Billa Gatesa.
Głównym celem planu ma być depopulacja i zniewolenie niedobitków.

Pytania:
Dlaczego posiągający za sznurki Naród Wybrany zaczął szczepienia (znaczy depopulację) od... siebie i to w zawrotnym tempie?
Dlaczego zamiast jęczeć i wić się w letalnych boleściach, Naród Wybrany ściąga maski i zaczyna normalnie żyć?
Co poszło nie tak?
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 02.05.2021 07:48

Pytanie DLACZEGO, jest jednym z najważniejszych wśród pytań. Po nim czasem pojawiają się kolejne DLACZEGO po jakimś czasie i może pojawić się konstatacja: może na pierwsze DLACZEGO dostałem fałszywą odpowiedź?
Długa była droga mojego śledztwa w sprawie leków jakie proponowano mojemu synowi. Być może mogły pomóc na jakiś czas. Okazało się potem, że powodowały wzrost ryzyka zachorowania na nowotwór złośliwy. Ten potencjalny wzrost oceniono na ponad 70%.
Medycyna jest pewnie pełna wszelakich pytań. Ja stałem się mocno wyczulony na pytania i odpowiedzi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 77
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone