.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
jeny_o napisał(a):Czytając wesze posty, juz sama nie wiem gdzie jechać. W 2007 chcieliśmy jechać na KRK (jeszcze nie wiem do jakiej miejscowości myslłam o Baśce), ale...Dalmacja.W tym roku droga tak nam sie dała we znaki (cały dzień w korku na autostradzie), że nie chciałam jechać tak daleko. Niektórzy nie mają z tym problemu, ale moja rodzina ma.
O złym szybko się zapomina i pamięta się tylko piękne plaże, malownicze widoki, przyrodę. Nie byłam dalej niż za Splitem, ale i tak mi się bardzo podobało. Na Istri byłam tylko przejazdem lecz także mi się podobała. W Dalmacji urzekły mnie kwiaty. Wszędzie pełno kwitnących drzew, krzewów itp. Duzo koloru, zapachów, ptaków. Cudownie. U nas tego nie ma i będąc na początku wybrzerza chorwacji nie widzialam tylu kolorów.Nie wiem gdzie pojedziemy.
.png)
rich72 napisał(a):jeny_o napisał(a):Czytając wesze posty, juz sama nie wiem gdzie jechać. W 2007 chcieliśmy jechać na KRK (jeszcze nie wiem do jakiej miejscowości myslłam o Baśce), ale...Dalmacja.W tym roku droga tak nam sie dała we znaki (cały dzień w korku na autostradzie), że nie chciałam jechać tak daleko. Niektórzy nie mają z tym problemu, ale moja rodzina ma.
O złym szybko się zapomina i pamięta się tylko piękne plaże, malownicze widoki, przyrodę. Nie byłam dalej niż za Splitem, ale i tak mi się bardzo podobało. Na Istri byłam tylko przejazdem lecz także mi się podobała. W Dalmacji urzekły mnie kwiaty. Wszędzie pełno kwitnących drzew, krzewów itp. Duzo koloru, zapachów, ptaków. Cudownie. U nas tego nie ma i będąc na początku wybrzerza chorwacji nie widzialam tylu kolorów.Nie wiem gdzie pojedziemy.
Ja Baskę gorąco polecam ale nie w sezonie - lipiec i sierpień tłok okrutny
.png)
jeny_o napisał(a):rich72 napisał(a):jeny_o napisał(a):Czytając wesze posty, juz sama nie wiem gdzie jechać. W 2007 chcieliśmy jechać na KRK (jeszcze nie wiem do jakiej miejscowości myslłam o Baśce), ale...Dalmacja.W tym roku droga tak nam sie dała we znaki (cały dzień w korku na autostradzie), że nie chciałam jechać tak daleko. Niektórzy nie mają z tym problemu, ale moja rodzina ma.
Ja Baskę gorąco polecam ale nie w sezonie - lipiec i sierpień tłok okrutny
Bardzo,bardzo duży tłok, czy ujdzie w tłoku. Chciałam jechać na początku lipca
Ceny także są szalone jesli chodzi o wyspę.Nie wiem czy można jechać w ciemno i coś fajnego znaleźć bez zdzierania. Poza tym trocgę się boję,że nie będziemy mieli gdzie spać. Na Dalmacji mimo że daleko zawsze cos się znajdzie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne