....... a spalony bezpiecznik od zapalniczki, ktoś umie wymienić ???
Pytam poważnie. Wstyd jechać do serwisu ( wiadomo co pomyślą) a sam mam z tym problem.
.png)
bjur napisał(a):EU clears way for web O-T-C sales.(Global)(european union)(over the counter drugs)(Brief Article)
MMR, January, 2004
tak więc na pewno kupić mogę legalnie z Czech a polska e-apteka może sprzedawać Niemcom leki OTC
poszukam dalej
a nawiasem trudno, żeby jakiś farmaceutarzyna) nawet próbował podskakiwać kardiochirurgom
musisz się ograniczyć do tanio kupić, drogo sprzedać
.png)
Rysio napisał(a):Kupiłem komplet torksów (takie dziwne imbuso- gwiazdki) więc dam radę, wystarczy odkręcić reflektor, poodpinać 3 wiązki kabli, założyć nowego ksenona, przykręcić lampę z powrotem i w drogę :D tyle że wszyscy najprawdopodobniej będą mi migali długimi, a co też mam długie :D
.png)
bjur napisał(a):daj spokój to tylko jeden pstryk przełącznikiem, nie ma sprawy))
teraz omawiamy zdzierskie marże apteczne)))
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Rysio napisał(a):Kupiłem komplet torksów (takie dziwne imbuso- gwiazdki) więc dam radę, wystarczy odkręcić reflektor, poodpinać 3 wiązki kabli, założyć nowego ksenona, przykręcić lampę z powrotem i w drogętyle że wszyscy najprawdopodobniej będą mi migali długimi, a co też mam długie
Jasne!! Rysio każdy zwolennik jazdy na światłach w dzień wozi taki zestaw jak twój w bagażniku. W dodatku tak banalną czynność jak wymontowanie reflektora albo odkręcenie pasa przedniego to dla każdego pana kierowcy, a szczególnie pani normalka. Wszyscy to potrafia bo przecież każdy wie, że jak by tego nie umiał to dalej nie pojedzie. Jazda w dzień bez jednego reflektora to ogromne zagrożenie, a gdyby ktoś miał inne zdanie w tej materii to przecież od czego jest policja? Oni już zadbają żeby dalej nie pojechał.
.png)
realista2 napisał(a):Święta racja Chejsowisz na szczęście mam ksenony i jest mało prawdopodobne żeby przepaliły się bez ostrzeżenia w czasie nawet dłuższej podróży. Bo bez dwóch zdań należy liczyć się z ze sporymi problemami jak nam się przepali żarówka. W wielu autach np. w Audi A4 , w Fordzie Mondeo i większości innych wymiana żarówki na drodze do duża sztuka. Większość kierowców nie ma szans żeby sobie z tym poradzić. Na szczęście Policja czuwa taki kierowca z jednym sprawnym reflektorem w słoneczny dzień stanowi przecież poważne zagrożenie. Zbyt poważne żeby mu pozwolić dalej jechać. I słusznie nie potrafi samodzielnie wymienić żarówki, albo nie ma zapasowej to należy mu zatrzymać dowód rejestracyjny który przecież po dwóch tygodniach po naprawieniu usterki sobie odbierze, a samochód na lawetę. Myślicie, że to żart? O ile się założymy?
PS
Proponuję sprawdzić czy potraficie samodzielnie wymienić żarówkę świateł mijania w swoim aucie. Przynajmniej połowa z was jest bez szans. Życzę wszystkiego dobrego w czasie spotkania z niebieskimi zwłaszcza w sobotę po południu i w niedzielę.
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Zaraz, zaraz, a jak żarówka jest na receptę to co zrobić?
.png)
.png)
hrehor napisał(a):woka napisał(a):....... a spalony bezpiecznik od zapalniczki, ktoś umie wymienić ???
Pytam poważnie. Wstyd jechać do serwisu ( wiadomo co pomyślą) a sam mam z tym problem.[/qu
![]()
![]()
![]()
prosta sprawa znajdź tablicę z bezpiecznikami i po kolei wyciągaj , jak znajdziesz spalony to go wymień.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.