Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cały rok na światłach!

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 31.03.2007 21:38

FUX napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
FUX napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
FUX napisał(a):Andrzej

Ile masz jeszcze starych, zarejestrowanych nicków? :mrgreen:

a dla kogo ten wywiad ? :wink:

Dla DTV i Redaktora Andrzeja Kozyry i Grzegorza Woźniaka..... :lol:

no to bez kozery powiem ,że znajdzie się parę :wink:

Od przybytku glowa nie boli.... :mrgreen:

Jest na forum wiele niezidentyfikowanych ników ,które przekazują wiedzę na temat Chorwacji i nie masz pretensji o to ,że się nie ujawniają :wink:
Ty też się nie ujawniasz :wink: Prawie jak UFO czy UFux :wink:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 31.03.2007 21:50

chesjowisz napisał(a):
realista2 napisał(a):ale tylko na dziś

kalmary faszerowane krewetkami !!!!
no tu przepis musi być zapodany,chociaż jakby ktoś się zagłebił .....facet dwie godziny siedział w kuchni :D ani chybi homo :wink: :wink: :D

Jakby ktoś wniknął to homo, wszędzie szuka homo :-);-) - podobno nawet udowodniono to naukowo :-)

A na poważnie to cholernie lubię gotować i celowo nad każdą potrawą staram się spędzać jak najwięcej czasu ( zwłaszcza z pyfkiem ) i lubię te najbardziej zagmatwane, za to ziemniaków nie umiem ugotować... :-(

masz linka do kalmarków:
forum/viewtopic.php?p=198559#198559
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 31.03.2007 22:03

aquavitae napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
realista2 napisał(a):ale tylko na dziś

kalmary faszerowane krewetkami !!!!
no tu przepis musi być zapodany,chociaż jakby ktoś się zagłebił .....facet dwie godziny siedział w kuchni :D ani chybi homo :wink: :wink: :D

Jakby ktoś wniknął to homo, wszędzie szuka homo :-);-) - podobno nawet udowodniono to naukowo :-)

A na poważnie to cholernie lubię gotować i celowo nad każdą potrawą staram się spędzać jak najwięcej czasu ( zwłaszcza z pyfkiem ) i lubię te najbardziej zagmatwane, za to ziemniaków nie umiem ugotować... :-(

masz linka do kalmarków:
forum/viewtopic.php?p=198559#198559

Wiesz ,że te homo to pod dzisiejszy temat homo.Cieszę się ,że poznałeś się na żarcie i przygotowałeś świetne żarcie,choć te kapary nie bardzo mi tu pasują ,ale przyznam się ,że ich nie lubię:wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 31.03.2007 23:07

Sławomir Wocial napisał(a):Dżizus! Makłowicze jakieś czy cóś?? :D :D

Sławek, a Ty, kufa całe życie strzelał będziesz :D bierz się za gary i wsio :lol: :wink:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 02.04.2007 08:13

krakuscity napisał(a):
moondek napisał(a):Witam w klubie miłośników samochodów spod znaku szewrona :)
Ja: Xsara Picasso 1.6HDi 110KM Exclusive, a Ty? :)

Ja Xsara 1.6 110KM Exclusive, ale benzyna - nie Picasso. Następna będzie Picasso lub C4 Visiovan 5 osobowy. :D

Jeśli nie będzie Ci przeszkadzał odbiór samochodu w Warszawie, to zapraszam do mnie :)
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 02.04.2007 08:25

bjur napisał(a):
moondek napisał(a):W moim przypadku banany, prince polo i inne łakocie działają pozytywnie na moją mózgownicę. Nie mogę niestety powiedzieć tego o Tobie... ;) Jak Ty sobie wyobrażasz podróżowanie po kraju z zastosowaniem Twojego rozwiązania? Jak mniemam "rezolutny inaczej" bjur stosowałby taką metodę, iż podróżując np z Łodzi do Torunia światła miałby zapalone poza obszarem zabudowanym, natomiast w każdej wiosce (to też jest obszar zabudowany!), przez którą przejeżdżasz gasiłby światła, bo jazda na światłach w obszarze zabudowanym jest o kant dupy, hę? No to tylko pogratulować pomysłu :)

problem polega na tym, że łakocie te, pomimo iż popadasz w euforię, blokują Twoje synapsy neuronalne co powoduje, że myślisz iż myślisz ale nie myślisz :)))
będąc w podobnym stanie często babcie dzwonią do Radia w Toruniu :)))
Podstawowe zasady logiki oraz prościej bo obawiam się, że możesz zacząć nie rozumieć, pomyślunku więc ... dalej kontynuujmy mowią nam, że zapalamy nasze światełka wyjeżdżając w tzw. trasę a następnie gasimy je, uwaga wytężamy nasze mózgownice, gasimy je ni mnie ni więcej tylko u celu, nadążasz ?
czyli tak jak to jest dzisiaj z większością użytkowników

natomiast jak Kowalski wsiada w swojego Golfa aby się pierdolnąć do sklepu po piwo bo gorąco to nie musi zapalać tych świateł bo nie ma kurna po co na te 500m w skwarze 30-stopniowym
czyli tak jak to jest dzisiaj z większością użytkowników

zjedz se jeszcze jedno prince polo albo tym razem całą bombonierkę :)))

Szkoda słów na gadanie z tobą... Tak sobie myślę, że jesteś tym przysłowiowym Kowalskim, który używa swojego Golfa tylko po to, żeby przejechać się te 500m po piwo i do niczego więcej, przynajmniej wszelkie znaki na niebie na to wskazują. Każda negowanie twoich mega mONdrych przemyśleń może skończyć się ogólną mordoplastyką, bo już teraz zaczynasz skakać do gardła... (nie daj Bóg wypijesz jeszcze do tego piwo, to już awantura gotowa).
Aby ostudzić twoje skołatane nerwy, ze swej strony życzę Ci, aby piwo w sklepie zawsze było zimne! Zasługujesz na to, bo 500m w 30 stopniowym upale to jak droga przez mękę... :) a na domiar złego za 15 dni będziesz musiał zapalić w swoim Golfie światła... Dramat!...
PS. Ja jednak cholernie się z tego powodu cieszę! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
magnus
Podróżnik
ale złośliwcy na tym forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) magnus » 02.04.2007 17:50

Ale tym co tak lubią luxy to proponuje do kabiny kierowcy sodówke 1000w żeby wszyscy widzieli z kim mają do czynienia w pełnym słońcu albo emigracje za bałtyk tam wasze racje mają zasadne racje
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.04.2007 12:07

krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.04.2007 13:11

moondek napisał(a):Jeśli nie będzie Ci przeszkadzał odbiór samochodu w Warszawie, to zapraszam do mnie :)

Ale to jeszcze nie w tym roku, dzięki za zaproszenie a Ty pracujesz w tej firmie?. W Krakowie zlikwidowali salony Citroena. 8O
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 09.04.2007 19:17

krakuscity napisał(a):
moondek napisał(a):Jeśli nie będzie Ci przeszkadzał odbiór samochodu w Warszawie, to zapraszam do mnie :)

Ale to jeszcze nie w tym roku, dzięki za zaproszenie a Ty pracujesz w tej firmie?. W Krakowie zlikwidowali salony Citroena. 8O

Owszem, zlikwidowali, ale jak znam życie, to niedługo powstanie tam coś nowego :) Kraków to za duże miasto, żeby nie było tam salonu Citroena :)
A czy pracuję w tej firmie? - Pomidor!!! :lol:
Jeżeli będziesz na majowym zlocie, to pogadamy, tutaj nie miejsce na to :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.04.2007 11:48

Dobra ... kto mi powie od kiedy wszedł czy wchodzi w życie obowiązek jazdy na światłach przez cały rok :?: Pytam bo nie interesowalo mnie to dotychczas ... jeżdżę i tak cały rok na światłach :lol: i w mieście i poza miastem :roll:
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 15.04.2007 12:28

Leszek Skupin napisał(a):Dobra ... kto mi powie od kiedy wszedł czy wchodzi w życie obowiązek jazdy na światłach przez cały rok :?: Pytam bo nie interesowalo mnie to dotychczas ... jeżdżę i tak cały rok na światłach :lol: i w mieście i poza miastem :roll:

od 17.04
http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/ne ... nia,891642

Hmmm...coś mi nie wyszło z tym linkiem.W kazdym razie wystarczy użyc wyszukiwarki na "intriowej motoryzacji" i juz wszystko wiemy :)
Ostatnio edytowano 15.04.2007 12:39 przez to ja ewa, łącznie edytowano 2 razy
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.04.2007 12:32

Dzięki :D to trzeba wytłuścić :D

17.04.2007 wszyscy :!: zapalamy światełka w samochodach :D

Pozdrav :papa:

P.S. http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/na-swiatlach-od-17-kwietnia,891642

Niewidzialna ręka :lol:
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 04.05.2007 21:17

krakuscity napisał(a):

Eeeeee.......Co Ty :!: Ten na Opolskiej też :?: :?: :?:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.06.2007 07:12

bjur napisał(a):YES YES

gamonie również zabronili niby sprzedaży leków bez recepty przez Internet
szczerze powiem, że mam powyżej 30-stki ale jak mały chłopiec powiem wziąłbym karabin maszynowy i pogonił to stado imbecyli kopać rowy

Chcesz...sprzedam Ci gnata:))).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.