Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Brela Villa Victoria - opinie plizzzz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafii
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 252
Dołączył(a): 01.06.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafii » 20.07.2011 18:53

jak rakijka to też jestem za :lol:
my będziemy czarną lagunką 2 kombi rej.PP i granatowy pasat kombi PCT.
Lachim
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): 01.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lachim » 21.07.2011 07:25

Dzięki za info. Ja w Breli będę trochę później. Wprawdzie z domu wyjeżdżam nad ranem 8 sierpnia, ale w samej Breli będę dopiero 9. wieczorem. Planuję dojechać 8. do Plitwic, tam znaleźć jakiś nocleg, rano 9. wyjść na jeziora i po zwiedzaniu dojechać nad Jadran:)
OLDZANDER
Podróżnik
Posty: 17
Dołączył(a): 22.06.2010
.

Nieprzeczytany postnapisał(a) OLDZANDER » 21.07.2011 12:54

OK .
W razie spotkania hasło "CIEPŁA RAKIJA" odzew ''ale tylko ciepła".
Do zobaczenia.
Lachim
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): 01.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lachim » 21.07.2011 13:12

Sweet:) Do zobaczenia:)
agary35
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1280
Dołączył(a): 28.01.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 21.07.2011 14:05

Witam
Ja będę w Breli od 6 sierpnia w apartamencie RUŽICA na Podrače czy ktoś już tam był i jakie macie opinie na temat tej kwatery. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam Adam :D
m@rek
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 871
Dołączył(a): 15.07.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 01.08.2011 14:58

agary35 ... niewiele ale może się przyda :)
klik...
może autor już wrócił i coś Ci powie ;)
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 211
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 30.05.2013 15:34

Trochę odkopuję, ale co tam, może mi odpowie ktoś :)

Mianowicie, zamierzam wybrać się do Victorii (adres Jardula 14, nie tak jak pisał Lachim 21) i faktycznie jest jeszcze willa Jardula - ten sam budynek, ale chyba inne pokoje, a nazwiska właścicieli takie same, więc wnioskuję, że to rodzina i prowadzą 2 działalności w tym samym budynku. Zastanawia mnie fakt, iż jedni (Victoria) piszą o adresie 14, a drudzy (Jardula) o adresie 24. Trochę tego nie kumam.

No i w końcu, czy ktoś może podzielić się opinią na temat tych apartamentów? I czy faktycznie jest taki hektar do centrum Breli? Będę wdzięczny. :)
madzia828
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 185
Dołączył(a): 02.04.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia828 » 30.05.2013 19:05

algirdas napisał(a):Trochę odkopuję, ale co tam, może mi odpowie ktoś :)

Mianowicie, zamierzam wybrać się do Victorii (adres Jardula 14, nie tak jak pisał Lachim 21) i faktycznie jest jeszcze willa Jardula - ten sam budynek, ale chyba inne pokoje, a nazwiska właścicieli takie same, więc wnioskuję, że to rodzina i prowadzą 2 działalności w tym samym budynku. Zastanawia mnie fakt, iż jedni (Victoria) piszą o adresie 14, a drudzy (Jardula) o adresie 24. Trochę tego nie kumam.

No i w końcu, czy ktoś może podzielić się opinią na temat tych apartamentów? I czy faktycznie jest taki hektar do centrum Breli? Będę wdzięczny. :)

Byliśmy rok temu w Breli w apartamentach Ivanac na ulicy Put Luke, to niedaleko Jarduli, do centrum troche jest daleko, ale idzie sie fajną promenadą, po drodze knajpki więc można na chwilę odpocząć :wink: w pobliżu macie sklep, są owoce, winko, rakija, biuro turystyczne, gdzie można wymienic euro wszystko na miejscu :wink:
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 211
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 30.05.2013 22:41

Czyli całkiem spoko :)

A może ktoś się wypowie o samych apartamentach Victoria (tych na ul. Jardula) ? To mnie ciekawi, bo na dniach będę wpłacał zaliczkę.
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 211
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 17.07.2013 08:17

Podbijam temat, bo minęło trochę czasu i może już ktoś tam był, mianowicie Victoria Brela na ul. Jardula? Ktoś ma jakieś zdanie na ich temat? Był ktoś?
pawelli
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 2178
Dołączył(a): 19.03.2010
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 17.07.2013 11:17

agary35 napisał(a):Witam
Ja będę w Breli od 6 sierpnia w apartamencie RUŽICA na Podrače czy ktoś już tam był i jakie macie opinie na temat tej kwatery. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam Adam :D


Fajne :)
jak to cenowo wygląda ?
robertr4
Plażowicz
Posty: 4
Dołączył(a): 13.04.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertr4 » 02.01.2018 22:05

algirdas napisał(a):Podbijam temat, bo minęło trochę czasu i może już ktoś tam był, mianowicie Victoria Brela na ul. Jardula? Ktoś ma jakieś zdanie na ich temat? Był ktoś?


Witam,
Zakładam, że w końcu dotarliście do Victoria w Breli na Jardula 24. Jakie wrażenia z tej miejscówki, można prosić o jakieś opinie ?
Dzięki,
Robert
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Brela Villa Victoria - opinie plizzzz - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019